Raske betalinger

Når en spiller har vunnet et veddemål og sett disse gevinstene vises i saldoen på spillesiden deres, er det helt naturlig å ønske å få tilgang til disse midlene så raskt som mulig. Tiden det tar for uttak å bli behandlet av hurtigbetalende bettingsider varierer betydelig på tvers av bettingbransjen, med noen nettsteder som er raskere enn andre.

Hva er en bettingside for hurtigbetaling?

Hva er en bettingside for hurtigbetaling?

En rask eSport-betalingsbettingside lar spillere ta ut pengene sine raskt, og behandlingstiden er nå så lav som 30 minutter for noen plattformer. Mange faktorer kan påvirke hvor lang tid det tar før en uttaksforespørsel blir behandlet, og betalingsbehandleren som ble valgt spiller også en rolle i hvor lang tid det tar før midlene er tilgjengelige for en spiller som brukbare kontanter.

Ulike uttaksalternativer er vanligvis tilgjengelige på bettingsider, med VISA og Mastercard som er populære og PayPal og til og med en overføring direkte til en spillers bankkonto. Et spillnettsted for hurtigbetaling vil behandle en spillers forespørsel om å ta ut penger så raskt som mulig, og unngår vanligvis å ta mer enn et par timer, forutsatt at det ikke oppstår problemer.

Når spillselskapet har behandlet forespørselen og utsteder midlene for uttak, er det opp til betalingsleverandøren spilleren valgte å fullføre prosessen.

Hva er en bettingside for hurtigbetaling?
Raskest betalende eSport-bettingsider i 2021

Raskest betalende eSport-bettingsider i 2021

Som vi etablerte ovenfor, kan eSports online bettingsider variere betydelig i hvor lang tid det tar å behandle uttaksforespørsler og få pengene til kundene. Her er de 10 raskest betalende online bettingsidene i 2021.

BetVictor

Denne online bettingsiden tilbyr det raske VISA Direct-uttaksalternativet og behandler uttaksforespørsler innen 30 minutter. VISA Direct leverer midler i sanntid ved å bruke spillerens kortdetaljer.

PariMatch

Som med BetVictor, tilbyr PariMatch VISA Direct-uttaksalternativet og prøver å behandle uttaksforespørsler innen 30 minutter.

Bet365

Denne raskt betalende online bettingsiden bruker raske uttak gjennom Neteller og har andre betalingsleverandører tilgjengelig for spillere. Bet365 behandler uttaksforespørsler for kunders gevinster innen 12 timer, forutsatt at ingen problemer oppstår, noe som kan føre til forsinkelser.

SBK

SBK-bettingsiden lager listen vår ettersom de har noen av de raskeste Trustly-uttakene som er tilgjengelige. Behandlingstiden for uttaksforespørsler er 1-2 dager.

Betway

Raske uttak er igjen tilgjengelige gjennom VISA Direct med Betway, og uttaksforespørsler behandles vanligvis innen 12 timer.

William Hill

Denne populære bettingsiden, med fysiske butikker, kan gi noen av de raskeste debetkortuttakene som er tilgjengelige for øyeblikket. William Hill behandler uttaksforespørsler innen 1-3 dager.

Betfair

Hvis en spiller søker raske PayPal-uttak, tilbyr Betfair blant de raskeste. Uttaksforespørsler behandles innen 4-24 timer.

888Sport

Dette bettingnettstedet, som også tilbyr et nettkasino, gir noen av de raskeste MuchBetter-uttakene som er tilgjengelige – og gir spillere rask tilgang til gevinstene sine. Etter at en uttaksforespørsel er godkjent, behandles betalingen vanligvis innen 2-3 dager.

BoyleSports

Noen av de raskeste Skrill-behandlingstidene leveres av BoyleSports, med uttaksforespørsler fra spillere som vanligvis behandles innen 24 timer.

SportingBet

Hvis det er et sjekkuttak en kunde søker, tilbyr SportingBet de raskeste tidene som er tilgjengelige. Etter at en uttaksforespørsel er bekreftet og godkjent, vil sjekker bli lagt ut innen to dager, klare for en spiller å sette inn i banken sin.

Raskest betalende eSport-bettingsider i 2021
Hvordan få den raskeste utbetalingen på en online eSport-bettingside

Hvordan få den raskeste utbetalingen på en online eSport-bettingside

Hvis en spiller søker raskest mulig utbetaling av gevinster fra eSports online bettingsider, kan mange ting gjøres. Det viktigste er at potensielle kunder bør undersøke de forskjellige bettingsidene som er tilgjengelige og finne ut hvilke behandlingstider de gir. Anmeldelser fra andre spillere kan hjelpe her, med anmeldelser som bekrefter om et raskt betalende online bettingside regelmessig oppfyller de angitte uttakstidene og beskriver eventuelle problemer som spillere har opplevd tidligere.

Det er også nødvendig å sjekke hvilke betalingsmåter en bettingside tilbyr, noen er uegnet for en spiller og tiden det tar før midlene er tilgjengelige varierer mellom dem alle. Når en bettingside, og betalingsleverandør, velges og en spiller ønsker å ta ut gevinstene sine – vil det å sikre at alle sikkerhets- og identifikasjonsregler er oppfylt bidra til å sikre en rask opplevelse med minimale problemer.

Hvordan få den raskeste utbetalingen på en online eSport-bettingside
Hvorfor tar noen transaksjoner så lang tid eller blir blokkert?

Hvorfor tar noen transaksjoner så lang tid eller blir blokkert?

Noen ganger vil en spiller oppdage at deres eSport-betting online uttaksforespørsel tar lengre tid enn vanlig å bli behandlet, eller at den har blitt blokkert helt. Årsakene til dette kan variere, og alle tilfeller er forskjellige.

Sunn fornuft er imidlertid at spilleren ikke har kommet tilstrekkelig gjennom identifiseringsprosessen - spesielt når en uttaksforespørsel er blokkert. Lover håndhevet av myndigheter og regler nedfelt av reguleringsorganer krever at spillnettsteder bekrefter identiteten til spillere før eventuelle gevinster kan tas ut. Sikkerhetsbestemmelser som anti-hvitvasking og anti-svindellover håndheves også.

Hvis en bettingside ikke kan bekrefte identiteten til en kunde eller det er mistanke om svindel, vil betalingen bli blokkert inntil disse problemene kan løses. Skulle en betaling bli blokkert, eller forsinket i påvente av ytterligere sjekker, vil bettingsiden gi kunden beskjed og fremheve eventuelle skritt som må tas for å få fullført uttaket.

For å forhindre at dette skjer, bør spillere sørge for at de har fullført alle bekreftelsestrinn som er forespurt under en uttaksforespørsel - for eksempel å levere kopier av passende identifikasjon og bevis på adressedokumenter. I det sjeldne tilfellet at en spiller føler at deres uttak er urettferdig blokkert eller holdt tilbake, kan klager sendes til spillsiden. De kan også eskaleres til uavhengige dommere.

Hvorfor tar noen transaksjoner så lang tid eller blir blokkert?
Raskeste uttaksbetalingsmetoder

Raskeste uttaksbetalingsmetoder

Et bredt spekter av betalingsmetoder for uttak er tilgjengelige på tvers av onlinespillindustrien, med de mest populære som tiltrekker seg tusenvis av lojale kunder. Tiden det tar for disse betalingsleverandørene å gjøre midler tilgjengelig for spillere varierer betydelig, og de raskeste har midler på en spillers konto i løpet av minutter. Betalingsleverandører som PayPal og Skrill kan tilby uttak på mange bettingsider og har stor tillit både av kunder og bedrifter.

De gir raske betalingsbehandlingstider og er avhengig av deres høye sikkerhetsnivåer og robuste retningslinjer for å beskytte kunder. Uttak kan også raskt gjøres ved å bruke VISA og Mastercard, som aksepteres på tusenvis av steder over hele verden, og de fleste spillere vil allerede bruke dem via debet- og kredittkortene sine.

Noen bettingsider har fysiske butikker tilgjengelig hvor gevinster kan hentes inn i kontanter, som er en rask og sikker måte å samle inn uttatte gevinster på.

Raskeste uttaksbetalingsmetoder