Pixel.bet bookie-anmeldelse - Spill

Pixel.betResponsible Gambling
CASINORANK
9.1/10
Bonus100 % velkomstbonus
Flotte bonuser
Rent design
Beste odds
Hent bonusen din

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Trusted
Verified
Secure
Flotte bonuser
Rent design
Beste odds
Pixel.bet
100 % velkomstbonus
Deposit methodsSkrillVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen din

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Spill

Spill

Pixel.bet er en toppleverandør av esports, som tilbyr et omfattende utvalg av populære esportspill å satse på. Alle favorittspillene dine, inkludert Dota 2, Overwatch, Valorant, StarCraft 2, Hearthstone , er tilgjengelige på deres plattform. Med et brukervennlig grensesnitt og en forpliktelse til å tilby en sømløs esport-spillopplevelse, er Pixel.bet det perfekte valget for både erfarne esports-bettingere og nykommere på scenen.

Mest populære e-sport

Ikke bare er Counter-Strike: Global Offensive et av de mest ikoniske førstepersonsskytespillene i verden, men det er også den mest populære eSports-spillet hos PixelBet. Du vil oppdage forskjellige spillbare kamper for alle spill, inkludert viktige turneringer som CS: GO Major Championship og Blast Premier Series.

Sammenlignet med gjennomsnittet for bransjen, anses spillmarkedene for å være moderate og konkurransedyktige. I tillegg til den konvensjonelle situasjonen med å satse på kampvinneren, vil det være alt fra fem til tjue alternative spillmarkeder tilgjengelig, avhengig av arrangementet og kampen.

Pixel.Bet dekker alt en tilfeldig eller hyppig tipper trenger angående CS: GO-aktivitet, selv om det åpenbart ikke er stedet å søke etter nisjesatsinger.

Live Betting

En knapp tar deg til live-betting-mulighetene rett utenfor hjemmesiden, noe som gjør dette til et flott nettsted for spill på e-sport. Her kan du ta en løpeseddel om utfallet av de kampene som spilles for øyeblikket. Livespill krever en grundig vurdering av tilgjengelig informasjon på nettsiden. Statistikken gir informasjon som utfallet av de siste kampene og prosentandelen av seire oppnådd av hver side. For å gå den ekstra milen, undersøk troppene på alternative nettsteder.

PixelBet tilbyr omfattende markeder for e-sportstipping, med matchvinneren igjen som hovedvalget. Det er fortsatt ingen uavgjort innsats inkludert i denne innsatsen. Du kan også gjøre en 2-veis eller 3-veis innsats på hvilket lag som vil ha flest drap i et konkurransedyktig spill av Dota 2. Bookmakeren din må tilbakebetale pengene dine hvis du plasserte en 2-veis innsats og spillet ender uavgjort .

PixelBets live betting området har en rekke veddemålsmarkeder, inkludert et der laget vil samle flest brakker. Et marked for å satse på om sluttresultatene blir riktige eller ikke vil også være tilgjengelig, og det vil utvikle seg etter hvert som lagene scorer mål.

Det er viktig å merke seg at innsatsene ofte settes på vent mens spillene skrider frem. Dette er fordi betydelige endringer i spillet gjør at bookmakeren må beregne oddsen på nytt. Dette er grunnen til at det er viktig å dobbeltsjekke innsatsene dine så snart som mulig.

PixelBet tilbyr også live Twitch-streaming av e-sportbegivenheter som kundene kan glede seg over mens de satser på action. Det er verdt å merke seg at sportsbookens direktestrømmingsalternativ kan brukes selv før en spiller registrerer en konto. Når direktestrømmetjenesten er online, kan seerne velge blant flere kommentatorer; disse kommentatorene må være flytende i et språk som seerne kan forstå.

League of Legends

Den ble først utgitt i oktober 2009, men siden den gang har den populariteten til League of Legends (LoL), ofte kjent som League, har skutt i været. PixelBet tilbyr også et bredt utvalg av League of Legends-markeder og et sjenerøst utvalg av premier.

Tilskuere av alle slag synes League of Legends (LoL) er fascinerende på grunn av spillets raske hastighet og vekt på teamarbeid i en RTS-setting.

Du kan satse på mange spill, spesielt i rundene før Worlds. Hvert år konkurrerer de største League of Legends-spillerne og lagene fra hele verden i verdensmesterskapet for å avgjøre hvem som skal bli kronet til mester i hele spillet.

Valorant

Førstepersonsskytespillet VALORANT, utviklet av Riot Games, er den nåværende kjæresten til den konkurrerende spillscenen. Det er ekko av Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch og League of Legends i spillets innovative blanding av taktisk skyting og unike karakterer.

Spillerne i begge spillene har omfavnet VALORANT med åpne armer. Peak Twitch-visninger for spillet var over 1,7 millioner, og millioner av spillere logger fortsatt på hver uke for å avansere i VALORANT-nivåer. Oppmerksomheten til denne massive seerskaren har gått over til den raskt voksende VALORANT esportsvirksomheten og Valorant-betting.

Spill bør plasseres på store VALORANT-turneringer, inkludert Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch og Conquerors Championship.

FIFA

En av de mest spennende og spennende esportene å se på er FIFA. Å se proffene konkurrere på FIFA, Når de uanstrengt kontrollerer spillerne sine og scorer utrolige mål, er det spennende.

Det er en flott e-sport fordi de beste spillerne og lagene konkurrerer i en setting som virker veldig ekte. Mye skjer, så det er spennende for både nybegynnere og erfarne gamblere.

På grunn av den voldsomme økningen av FIFA Esports, vil året 2022 se tre store turneringer holdt av FIFA: FIFAe Club Series 2022, FIFAe Nations Series 2022 og FIFAe World Cup 2022.

Dota 2

Dota 2 er et sanntidsstrategispill som krever et høyt nivå av strategisk fremsyn, unik individuell innsikt og samarbeid.

De aller fleste bookmakere innen esport tar innsatser på DotA 2-kamper. Head-to-head-veddemål på enhetskamper og turneringsmestere, som The Invitational, er ett eksempel på de mange innsatsene som tilbys for disse engangskonkurransene.

Et bredt utvalg av alternativer er tilgjengelige for de som er interessert i live-betting på Dota 2. Veddemål i spillet er mer spennende enn veddemål før kamp fordi du får følge med på handlingen mens den utfolder seg og skreddersy bettingstrategien din til utfallet av individuelle kamper , som er spesielt relevant i Dota.

Plikten kaller

Plikten kaller er et kjent merke. Det fortsetter å gå etter topplasseringen til tross for ankomsten av nye, formidable rivaler. Konkurranse- og begivenhetsskalaene i Call of Duty esports-scenen er på en all-time high. Derfor vokser gambling på Call of Duty-spill betraktelig.

Call of Duty League (CDL) har revitalisert esportsindustrien, som har vært der en stund, men som stort sett ble ignorert inntil nylig.

Det er en god sjanse for at Call of Duty League vil ta esportbransjen med storm når den endelig lanseres. I tillegg til å være ekstremt vellykket, ansetter den alle de beste Call of Duty-spillerne og behandler teammedlemmene som fullverdige partnere.

1xBet:Opptil €1500 + 150 gratisspinn
Hent bonusen din

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:Opptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet:100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Pixel.bet Reise til eSports fremtredende plass
2022-06-16

Pixel.bet Reise til eSports fremtredende plass

En gang i begynnelsen av januar 2018 gjorde Pixel.bet sitt krav kjent i eSports-spillscenen etter å ha lansert en dedikert eSports-bettingside. Pixel.bet målrettet kun det europeiske markedet i de første årene, og opererte under en Curacao-spilllisens. Dette betydde at spillleverandøren ikke var tilgjengelig i Storbritannia fordi den ikke hadde en lisens fra UK Gambling Commission på det tidspunktet.

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close