Parimatch forlater Russland, utvider seg i India

Nyheter

2022-06-09

Parimatch er blant de beste esport-bettingsidene som er pålitelige, der tippere alltid kan satse på deres favoritt e-sport, turneringer eller fotballklubb. Parimatch tilbyr live-betting, pågående sportsnyheter og mesterskapstabeller. Spillleverandøren gir også detaljert statistikk og daglige analyser. Spillere kan satse på over tjue sporter fra mer enn femti land. Disse begivenhetene dekker over to hundre ligaer med mer enn 500 daglige sportsbegivenheter.

Parimatch forlater Russland, utvider seg i India

Opphør av virksomhet i Russland

Etter å ha fullført alle juridiske og tekniske trinn, har Parimatch Tech tatt merkevaren sin av markedet i Russland. Parimatch Tech kunngjorde i mars 2022 at de forlater det russiske markedet på grunn av invasjonen av Ukraina.

I 2016 signerte Betring LLC et partnerskap med Parimatch Tech for å drive merkevaren Parimatch i Russland. Betring mottok alle rettigheter til å bruke Parimatch-varemerket i Russland som en del av denne avtalen. Imidlertid sendte Parimatch Tech, et ukrainsk selskap, Betring-oppsigelsesdokumenter for å slutte å drive Parimatch-merket i Russland. I tillegg ble Betring pålagt å begrense bruken av Parimatch-varemerket i lokale sponsorkontrakter.

Denne kanselleringen betyr at alle Parimatch-reklamemateriell, emblemer, farger, globale ambassadører og slagord er forbudt i Russland. Alle lokale ambassadører er også forbudt å bruke Parimatch-merkevare.

Ingen returdato i gjeldende plan

Ifølge Roman Syrotian, medsjef i Parimatch, gjorde Russlands krig mot det ukrainske folket og staten det umulig for dem å bruke Russlands merkevare og digitale løsninger. Dermed sluttet Parimatch å bistå alle operasjonelle og tekniske aktiviteter og trakk tilbake sitt varemerke.

Maksym Liashko, medsjef i Parimatch Tech, mente at styrets beslutning om å forlate det russiske markedet ble utført med rette. Enhver bruk av Parimatch-merket i Russland vil bli ansett som et brudd på intellektuell eiendom. De gjentok at avgjørelsen ikke var en restyle eller en rebranding. Franchisen er helt nedlagt.

Oppsigelse av Team Spirit Partnership

Mange esportsorganisasjoner har stanset eller redusert sin virksomhet i Russland eller med russiske organisasjoner på grunn av Russlands invasjon av Ukraina. Etter Parimatchs utgang fra russiske markeder, bettingbransjen og russisk esportsorganisasjon Lagånd har avsluttet samarbeidet tidlig.

I januar kunngjorde selskapene at de forlenger samarbeidet. Parimatch Techs sjef for esport, Stepan Shulga, reagerte på avgjørelsen og sa at de ikke har noen gjensidige krav fordi alle partnerskapets forpliktelser ble oppfylt. De mener imidlertid at dette var den eneste måten å komme forbi dem på grunn av utfordringene med å jobbe under konflikten.

Parimatch har siden satt på vent sine utviklingsmål for esport for å bruke ressursene sine på å hjelpe Ukraina i kampen. Etter Russlands invasjon bestemte virksomheten seg for å legge ned sine russiske aktiviteter i februar. Dens Parimatch Tech-plattform, som leverer teknologiløsninger til operatører i landet, er også inkludert.

På samme måte har Team Spirit flyttet hovedkvarteret fra Russland til Beograd, Serbia. I tillegg uttalte gruppen at den vil utsette planene om å utvide infrastrukturen i Moskva inntil videre.

Parimatch var en ærlig og pålitelig partner som Team Spirit etablerte gjensidig forståelse med i alle situasjoner, ifølge Nikita Chukalin, administrerende direktør i Team Spirit. Han uttrykte takknemlighet for tre år med produktivt arbeid på vegne av teamet, og denne tvungne separasjonen ga dem ingen glede. Teamet har en klar forståelse av dagens situasjon og jobber sammen med Parimatch uten å komme med anklager mot hverandre.

Flere attraktive spillmuligheter i India

Det nye initiativet ble lansert av PMI, et servicefirma som bistår Parimatch med å planlegge og implementere sin ekspansjonsstrategi. Selskapet er spent på å se spillindustrien vokse i landet.

Parimatch Exchange er en ny måte å satse online som er mer tilpasningsdyktig, lønnsom og morsom. Parimatch har annonsert åpningen av sin bettingbørs, en nettplattform som raskt blir kjent som en ny type esport-betting. Brukere har flere muligheter til å satse og vinne på grunn av det brede utvalget av spill tilgjengelig på de nye markedene. Hurtigheten som innsatser aksepteres med, så vel som andre funksjoner, er enestående.

PMI, en tjenestevirksomhet som har til oppgave å utvikle og implementere Parimatchs ekspansjonsplan, kunngjorde det nye initiativet, noe som indikerer at spillsektoren i landet er på vei oppover. Parimatch Exchange er en unik bettingplattform som kombinerer tradisjonell og generell betting. Det forbedrer effektiviteten og effektiviteten til spill på en rekke måter.

Bedre odds med Exchange

Det er ett veldig tiltalende aspekt: man kan satse og gi en mer signifikant koeffisient, men den må støttes og matches av en annen spiller. Brukere drar fordel av høye priser og større åpenhet angående antall personer som satser og det totale beløpet som satses. Omsetningen er alltid tydelig når du viser beløpene som er betalt for arrangementet. Hvis en annen person er ivrig etter å satse, lar utvekslingen klienter gjøre høyere innsatser.

Parimatch Exchange-plattformen er mer tiltalende og effektiv for tipping siden den kombinerer tradisjonell og online tipping. Lag og støttespillere matcher innsatsene sine raskere ved å matche begge sider. Ved å bruke Parimatch Exchange har spillere forbedret oddsen og fått nyttig ekspertise. Det lar også klienter satse mot hverandre, enten hendelsen inntreffer eller ikke, når summen av innsatsen er avtalt. Dets primære driftsgrunnlag ligner det for en børs. Kunder satser på en rekke sportsbegivenheter over hele verden.

Siste nytt

Grunnleggende om Fortnite-spill
2023-03-30

Grunnleggende om Fortnite-spill

Nyheter

Casinokampanje

1xBet:Opptil €1500 + 150 gratisspinn
Spill nå

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:Opptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet:Få din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close