Pafs skysertifisering for Esport-betting

Nyheter

2022-11-03

Et vell av nettsteder gir brukerne muligheten til å gamble på deres favorittvideospillturneringer. Leserne kan besøke EsportRanker hvis de ønsker å finne de beste esports-bettingsidene som er tilgjengelige. Paf skiller seg ut på grunn av sin nylige skysertifisering. Denne utviklingen vil sannsynligvis tiltrekke seg esports-bettore som ønsker et pålitelig systemgrensesnitt.

Pafs skysertifisering for Esport-betting

Paf esports bookie kjører på skyteknologi. Det lar nettstedet operere så effektivt som mulig. Tidligere ville esportbookies ha krevd dyre servere på stedet. Men med skysystemer kan nettstedet fokusere mer av budsjettet på å forbedre kundeopplevelsen. Mange bookmakere er avhengige av tredjepartslagring av denne grunn. 

Paf er et av få esportfirmaer som oppnår ISO 27017-sertifisering. Det er den høyeste verifiseringen som er tilgjengelig når det gjelder fortreffelighet innen nettsky-sikkerhet. Det er derfor fornuftig at Paf også kan se en økning i nye kunder i årene som kommer.

Når en gambler ser etter de riktige esport-bettingsidene, vil de velge de som samsvarer med spesifikke kriterier. Dette kan inkludere å tilby flotte bonuskampanjer, en rekke esportmarkeder og 24/7 kundestøtte. Den viktigste faktoren vil imidlertid være sikkerhet. Gambleren vil betro nettstedet med konfidensielle data om deres identitet og bankdetaljer. 

Bransjen siterer ofte lisenser som et tegn på legitimitet. Hvis kunden ønsker et ekstra lag med sikkerhet, kan de velge Paf. Deres nylige skysertifisering gir dem et forsprang i forhold til rivaliserende esports bookmakere.

Fokus på svenske markeder

På den annen side er det tegn på at Paf ikke vil oppnå en global publikumsbase. Dette er på grunn av deres fokus på gamblere basert i nordiske land. For eksempel kjøpte selskapet i 2021 merker som først og fremst henvendte seg til svenske kunder. Som et resultat ble Paf den sjette største spilloperatøren i nasjonen. 

I denne perioden uttalte Christer Fahlstedt, administrerende direktør i Paf, at firmaet kun ville overta gamblingsider som oppmuntret til ansvarlig gambling. Han forklarte også at slike nettsteder må ha en ganske stor og etablert kundebase.

Det er ikke tilfeldig at Paf har målrettet Sverige. Hovedkvarteret deres ligger på Åland, et territorium som grenser til Sverige og Finland. Christer Fahlstedt har sagt at en sentral ambisjon til Paf er å bli en "ledende aktør på det svenske lisensierte markedet." Derfor kan tilhengere av esportstipping basert utenfor Skandinavia bli skuffet.

Forstå sårbarheter

Det er flere grunner til at Pafs nylige skysertifisering vil misunne e-sports-bettingindustrien. ISO 27017-verifisering innebærer å analysere potensielle sårbarheter og komme opp med levedyktige løsninger. Nettkriminalitet blir stadig mer sofistikert. For å takle det, vil bookmakeren trenge en praksiskode som gjenkjenner de siste truslene. 

Når skyteknologi brukes, er dataene til både kunder og leverandører i fare. Paf har uttalt at de jevnlig gjennomgår ISMS (Information Security Management System) slik at det forblir så effektivt som mulig. Å oppnå sertifisering fra ISO viser at dette nettstedet har eksepsjonell teknisk sikkerhet på plass.

Hvis et annet nettsted for esportspill ønsker å etterligne denne suksessen, må den først endre retningslinjene. Dette kan innebære en hel overhaling av sikkerhetssystemet. I stedet for å vente på at deres nåværende bookmaker skal forbedre sikkerheten deres, kan spilleren i stedet bytte til Paf. Men som tidligere nevnt, retter nettstedet seg først og fremst mot personer bosatt i nordiske land.

Utover esport

Det bør også understrekes at e-sportsmarkeder bare er ett aspekt ved Paf. Selskapet tilbyr også vanlige sportsspill og kasinospill inkludert bordspill og spilleautomater. Esport-betting-delen av nettstedet deres tilbyr kun en utvalg av de mer vanlige spilltitlene. De inkluderer CS:GO, Dota 2, League of Legends og Starcraft 2. 

Paf vil ikke appellere til de som leter etter en nisje esport-opplevelse. I stedet er det rettet mot gamblere som ønsker en omfattende nettside med best mulig skyteknologisk sikkerhet.

Fortsatt et stort marked

Landskapet for esports betting er fortsatt ekspansivt. Bare fordi Paf har overlegen sikkerhetssertifisering, betyr det ikke at flertallet av tippere vil strømme til siden deres. Det er for mye metning i markedet til at dette kan skje. Esportfans med spesialistinteresser er spredt over et bredt spekter av nettsteder.

Det virker mer sannsynlig at denne siste nyheten vil tvinge mange bookmakere til å forbedre sin generelle sikkerhet. Heldigvis er legitime nettsteder allerede ganske trygge. Det er sjelden, men ikke umulig, at disse nettstedene blir utsatt for nettangrep. 

Kunder kan beskytte seg selv ved å velge de riktige leverandørene. Dette kan bestemmes ved å lese anmeldelser fokusert på deres sikkerhetsrekord for skysystemet. Paf har bevist at moderne e-sportbookies kan være så trygge som mulig. Andre firmaer kan også kopiere dette eksemplet.

Siste nytt

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheter