Melbet introduserer en rekke belønninger

Nyheter

2022-06-23

Nettstedet til bookmaker Melbet er et av de mest utrolige stedene for sportsbetting-entusiaster. Spillere kan gamble med gode odds og ta ut penger umiddelbart. Melbet er en svært brukervennlig nettside. Etter å ha fullført en rask registreringsprosess, vil brukerne kunne begynne å satse med en gang. Det første innskuddet er heller ikke overdrevent lavt, på €1.

Melbet introduserer en rekke belønninger

Melbet Group har en Curacao-lisens og lisenser i flere andre land. Bookmakeren kom først på markedet i 2012 og har steget til å bli en av bransjens beste bookies globalt. Antall besøk per måned er beregnet til å være i millioner. Høye odds, raske uttak og en omfattende linje er de kritiske årsakene til Melbet Betting Companys eksplosive vekst.

Melbet tilbyr en sofistikert og tiltalende bettingplattform med høy etterspørsel blant spillere. Den anerkjente bettingorganisasjonen tilbyr et bredt spekter av sportsbettingalternativer. Den offisielle nettsiden er tilgjengelig i en desktop-form, en mobilversjon og Android- og iOS-apper. Brukere kan også laste ned applikasjonene og installere dem på datamaskinene sine.

Indias Melbet Daily Games-turnering

Melbet Daily Games Tournament er en daglig premietrekning for et aktivt spill i Fast Games-delen av bookmakerens kampanjetilbud. Jo mer penger en spiller satser, jo flere bonuspoeng vil de samle. Disse poengene kommer en nærmere å vinne hovedpremien til en Apple iPhone 12.
Denne kampanjen gjelder for alle spill i Fast Games-området, bortsett fra:

 • PF terninger.
 • PF rulett.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Spinn og vinn.
 • Aper.
 • Lucky Wheel.
 • Krone og anker.
 • Derby Racing.
 • Respin-spor.
 • Rulett.
 • afrikansk rulett.
 • Greyhound Racing.
 • Poker.

Hvordan opptjenes poeng

Melbet Daily Games Tournament kjører en kampanje med 15 premier. En innsats på 100 EUR er verdt 1 poeng, mens en innsats på 200 EUR er verdt 3 poeng. Spillere som satser 500 euro får 7 poeng, mens de som satser 1000 euro får 15 poeng. Spillere som satser på 2500 og 5000 EUR vil motta henholdsvis 40 og 85 poeng. Spillere med høyere innsats tjener flere poeng, med 10 000 EUR som tjener 180 poeng og 25 000 EUR som tjener 450 poeng.

Den som kommer på førsteplass vil få en Apple iPhone 12. Andre spillere som ender på andre til femtende plass på stillingen vil vinne 10–100 gratisspinn for Lucky Wheel.

Hver dag foregår det en premietrekning i spillebutikken. Brukere kan spore fremgangen deres på ledertavlen online på kampanjesiden. Listen over titler som er inkludert i tilbudet kan endres, så spillere må følge med. For å være kvalifisert for Melbet Daily Games-turneringen, må enkeltpersoner være registrerte brukere av nettplattformen.

Dagens Melbet Akkumulator

Melbet Accumulator of the Day er en verdifull funksjon for alle fans av akkumulatorspill. Funksjonen lar hver klient øke inntekten med 10 % hvis de vinner.

Kampanjen Melbet Dagens Akkumulator er enkel: nettplattformen gir brukerne muligheten til å velge en akkumulatorkupong tilfeldig. Den elektroniske kupongen inneholder vanligvis resultatene fra fem separate atletiske begivenheter med gunstige odds. Selskapet har også fått en tilleggskoeffisient på 1,10. Hvis innsatsen vinner, mottar spilleren 10 % ekstra av den totale inntekten.

Slik deltar du i dagens Melbet-akkumulator

Spillere må logge inn på Melbet-nettstedet. Hvis man ikke allerede har en konto på denne siden, vil de bli pålagt å opprette en spillekonto. Dagens akkumulator finner du på høyre side av nettstedets hovedside. Hvis man ikke liker bookmakerens valg, må de klikke på terningsymbolet for å bli presentert med et annet akkumulatoralternativ. Spillere kan endre kupongen så mange ganger de vil til de finner en passende. Samlingene oppdateres daglig.

Akkumulatorinnsatser kan gis under arrangementet før kampen og live-arrangementet. Spillere Klikk på Legg til i innsatskupong-knappen hvis de ser en rabatt de liker. Deretter må man gå litt høyere, skriv inn innsatsbeløpet, og klikk deretter på alternativet Plasser en innsats. Brukere må være tålmodige for å tillate beregning av akkumulatorinnsatsen. Hvis det viser seg å være en vinner, vil man motta ytterligere 10 % av inntektene sine, som er en ekstra odd på 1,10.

Kenyansk forretningsmann vinner KShs 500 000 (4300 USD) i Melbet-kampanje

#TwendeEuroNaMelbet-kampanjen ble vunnet av forretningsmannen Ismael Mohammed Ibrahim. Ismael ble overrakt en sjekk på KShs 500 000 (rundt 4 000 EUR) om morgenen 17. mars 2022. Gevinsten var for kampanjen mellom april og mai i fjor. Vinneren var ment å motta en reise for to for å se Euro-turneringen. Men det var ikke mulig på grunn av reisebegrensninger på grunn av COVID-19-pandemien.

Ifølge Melbet Kenya valgte de å erstatte Ismaels Euro-reise med en AFCON-reise. Festen var også like umulig på grunn av reisebegrensninger. Til slutt ville de ta en beslutning om å ta til takke med en økonomisk tildeling. Tilbyderne ankom Ismael etter å ha gjennomført en tilfeldig tegning.

Ismael var skeptisk til å begynne med. Men etter å ha mottatt en samtale fra Melbet, bekreftet han at det var ekte og lovet å bruke pengene til å markedsføre virksomheten sin. Han var henrykt over seieren, som han beskrev som utrolig etter først å ha mistenkt at det var en knep. Etter å ha mottatt en telefon fra Melbet ble han imidlertid overbevist om at det var sant.

Siste nytt

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheter