Nyheter

November 9, 2023

Activisions team RICOCHET introduserer "Splat" for å bekjempe juksere i Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Activisions team RICOCHET har jobbet med spennende oppdateringer for anti-juksemotoren som forberedelse til lanseringen av Modern Warfare 3 og neste generasjon av Warzone. I et nylig blogginnlegg ble Call of Duty-fans informert om de nye funksjonene som kommer til RICOCHET, med en spesiell anti-juksemekaniker som skiller seg ut for sin morsomme.

Activisions team RICOCHET introduserer "Splat" for å bekjempe juksere i Call of Duty

Vi introduserer "Splat"

Den fremtredende funksjonen til oppdateringen kalles 'Splat'. Denne mekanikeren er designet for å gjøre spillet uspillbart for juksemakere ved å rote med spillingen deres på en humoristisk måte. Når en spiller oppdages som juks i lobbyen før spillet, vil de finne seg selv i å hoppe ut av inngangsplanet uten fallskjerm. Og hvis en juksemaker oppdages etter vellykket utplassering, vil hastigheten deres justeres, noe som resulterer i et fall på 10 000 fot som dreper dem umiddelbart. Det er en bisarr, men effektiv måte å håndtere juksemakere på.

Sikkerhet og effektivitet

Team RICOCHET har understreket at "Splat"-funksjonen er trygg og vil bare aktiveres for oppdagede juksemakere. Det vil ikke bli utløst av spillerbasert rapportering. Denne forsikringen er viktig for å opprettholde spillernes tillit til anti-juksesystemet. Faktisk ble RICOCHET Anti-Cheat-logoen lagt til kill-feeden for å gi sanntids visuell bekreftelse av systemets beskyttelse.

Maskinlæring for forbedret deteksjon

I tillegg til "Splat"-funksjonen, bruker Team RICOCHET Machine Learning for å identifisere ny jukseatferd i klient- og serverdata. Denne teknologien lar dem aktivt utfordre unormal oppførsel og beskytte samfunnet mot juksere. Ved å analysere omtrent 700 spillklipp daglig, jobber Team RICOCHET for å bekjempe den konstante tilstrømningen av juksemakere i Call of Duty-fellesskapet. Ved hjelp av det nye 'Replay Investigation Tool' kan Machine Learning-modellen automatisk gjennomgå opptil 1000 klipp per dag, og dette antallet forventes å vokse.

Konklusjon

Det er oppmuntrende å se Activisions forpliktelse til å ta opp juksemakere i Call of Duty. Introduksjonen av «Splat»-funksjonen og bruken av maskinlæring viser deres dedikasjon til å beskytte spillopplevelsen for legitime spillere. Selv om det fortsatt er rom for forbedringer, er disse oppdateringene et skritt i riktig retning. Følg med på Esports.net for flere Call of Duty-nyheter.

Siste nytt

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors
2023-11-26

Optimaliser VALORANT-spillet ditt med morsomme trådkors

Nyheter