1xBet nylige esports-spill

Nyheter

2022-10-06

1xBet blir TSMs offisielle spillpartner i India

1xBet, en av de topp eSport-bettingsider, øker stadig sin eSports-sponsorliste. Denne gangen har bookmakeren og TSM, en amerikansk eSport-organisasjon, blitt enige om en ettårig ordning. Avtalen utpekte 1xBet som den anerkjente bettingpartneren for Battlegrounds Mobile India-kategorien. 

1xBet nylige esports-spill

Som et resultat vil lagets drakt nå ha 1xBet-emblemet. En kampanje med TSM BGMI-spillere i hovedrollen vil også bli kjørt. I tillegg vil arrangementene være vert for flere freebies på sosiale medier for følgerne deres.

1xBet Talsperson Alex Somers sa at TSM BGMI er et ungt lag med seriøse ambisjoner. Laget har allerede vunnet priser på viktige eSport-konkurranser i år. TSM er blant toppkonkurrentene i BGMI-disiplinen, sett av deres siste triumf i Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

På deres side sa TSM SVP for Sales Ned Watkins at de var begeistret over å begynne å jobbe med spillfirmaet 1xBet. I likhet med hvordan eSports-teamet er en av lederne hos BGMI, er alle klar over at dette selskapet er ledende på det internasjonale bettingmarkedet. Som et resultat vil Esports-fans i India snart se fruktene av 1xBet og TSM BGMIs samarbeid.

OG Esports samarbeider med 1xBet

Bookmakeren og det beste eSport-teamet signerte nylig et samarbeid. Forholdet vil se at OG fortsetter å produsere førsteklasses videomateriale, inkludert Veien til Den internasjonale serier og annet innhold relatert til 1xBet-merket.

På deres Dota 2 og CS: GO-liste t-skjorter og jakker, Team OG vil bære 1xBet-logoen. Virksomheten uttalte at fordi den vil forbedre innholdstilbudet, vil den nye partneren være avgjørende i fremtiden. 

I følge 1xBet-representanten Alex Sommers, tror de at organisasjonen har oppnådd engasjementet til hundretusenvis av supportere i hvert hjørne av planeten. Prestasjonene skyldes deres seier over The International bare et år etter dannelsen.

Sommers bemerket videre at OG kunne tenne fansens lidenskap på grunn av fremragende prestasjoner og originale perspektiver på CS: GÅ og Dota 2. Bookmakeren er overbevist om at det er et vakkert eventyr foran seg som spektakulære seire vil markere.

1xBet blir MIBRs offisielle sponsor

Et av de ledende eSport-lagene i Brasil, MIBR, har annonsert bookmakeren som sin nye sponsor. Å være lagets hovedsponsor forbedrer bettingselskapets engasjement i profesjonell eSport og styrker forholdet til CBCS.

Alle lag bør akselerere sin søken etter høy ytelse i 2022 på grunn av investeringene. I følge eSport-teamets administrerende direktør, Roberta Coelho, forventer MIBR at dette året vil være fruktbart og at pandemiens potensielle effekter vil være mindre alvorlige. 

Teamet vil investere i en rekke boot camps, konkurranser, opplevelser, en mulig retur til Gaming House i USA, og forhåpentligvis titler.

Alex Somers, 1xBets talsperson, sa at de var begeistret over å støtte et av de beste eSport-lagene i verden og er glade for å være en del av deres vekst. Talsmannen bemerket videre at de er interessert i å se hva troppen og dens fanskare vil oppleve i løpet av de neste tre årene.

Spesielt populær i Brasil, MIBR er et velkjent eSport-merke med beundrere over hele verden. I følge Twitter Gaming Insights var MIBR den tredje mest tweetet om troppen på verdensbasis i 2020. Denne uttalelsen demonstrerer utvilsomt kraften til MIBR-merkevaren kontra fremvoksende selskaper som gradvis presenterer støtte for og gjør investeringer i utvidelsen av det overordnede scenariet.

Hvem er 1xbet?

1xbet er en østeuropeisk-basert landbasert bookmaker som ble grunnlagt i 2007. 1xCorp NV driver den, og i 2011 gikk den også online. I tillegg til å ha lokale lisenser i Nigeria, Russland, Kenya og Mexico, er den lisensiert på Curacao. 

Mer enn 100 nasjoner, inkludert Canada, India og Norge, kan bruke sportsboken. I tillegg til et bredt spekter av tjenester, nettsidespråk og betalingsvalg, er det kjent for å gi ekstremt høye odds på praktisk talt alle sporter og markeder.

Er 1xbet bookmaker populær?

1xBet-gruppen har et rykte for å bygge pålitelige allianser. Bookmakeren sponser den brasilianske fotballigaen, den italienske fotballigaen, Spanias La Liga og den franske CAF. 1xBet har joint ventures med FC Barcelona og Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo representerer også merkevaren i India som sin ambassadør.

1xBet har steget til toppen av online spill og har blitt blant de beste eSport-bettingsidene i bransjen. Den nye hovedsponsoren, aktiv i mer enn 130 nasjoner, støtter prestisjefylte idrettslag og organisasjoner over hele verden, som Barcelona og internasjonale ESL-turneringer.

På nettsiden deres er det noe for enhver sportselsker og tipper. Selv de mest kresne forbrukerne vil finne mange eSport-spillalternativer. Brukere evaluerer mer enn tusen hendelser daglig, fra kjente til spesialiserte. Med en Curaçao eGaming-lisens driver 1xBet online spill- og sportsbettingvirksomheter.

Siste nytt

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheter