Esports bookmakere godtar Transfer Money

Riktig administrasjon av en eSports bettingkonto er en viktig del av ansvarlig gambling. Veddemål krever penger, og det kreves en godt finansiert konto for å nyte det bookmakeren har å tilby. Overfør penger via bank rangerer høyt blant de mest brukte betalingsmetodene på nettbaserte esports bettingsider. Nesten hver spiller eier en bankkonto, lokal eller internasjonal.

På et eller annet tidspunkt finner de seg selv i å bruke denne metoden for å overføre penger til en online bookie. Enhver spiller som ønsker å bruke dette alternativet bør ha litt grunnleggende kunnskap om hvordan det fungerer og dets fordeler og ulemper. Denne artikkelen vil diskutere disse i detalj.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Om Transfer Money esports-tipping

Om Transfer Money esports-tipping

Pengeoverføring fra en bankkonto til den neste kan spores tilbake til 1800 f.Kr. Ideen startet i Babylon da pengelånere ville gi lån og kreve renter. Samtidig har Roman og gresk bankene aksepterte innskudd som sparing.

Gjennom historien har bankteknologi tatt flere vendinger, men muligheten til å overføre penger over internett har vært den viktigste endringen. Nettbank startet så snart nettbasert tilkobling ble en global ting på midten av 90-tallet.

Er overføring av penger populært?

Overføring av penger er sannsynligvis den eldste transaksjonsmetoden. Det er også det mest populære betalingssystemet i alle land over hele verden. Det kommer ikke som noen overraskelse at det er den mest brukte betalingsalternativ for esports-tipping. Nesten alle forretningsbanker har i dag en nettbankplattform der brukere registrerer seg for å overvåke og administrere økonomien sin eksternt.

Noen banker overfører penger elektronisk uten gebyr så lenge mottakeren har en konto i samme institusjon. Andre vil gjøre det mot et gebyr, men overføringstiden er avhengig av beløpet det gjelder.

Om Transfer Money esports-tipping
Slik gjør du et innskudd med overføring av penger

Slik gjør du et innskudd med overføring av penger

Når spillere velger å overføre penger via bank for å begynne å spille eSports-spill, må de vite bankkonto-ID-en til online esport sportsbook. Det finnes utallige banksystemer rundt om i verden, så prosessen med å overføre midler elektronisk er kanskje ikke den samme på tvers av forskjellige banker. På samme måte vil prosessen være forskjellig når det gjelder transaksjonsgrenser og overføringstidsrammer. Men gjennomsnittlig overføringstid er 24 - 48 timer for lokale banker eller 2 - 5 virkedager for internasjonale banker.

Bruk av overføringspenger i online esport-bookmakere

Til tross for de subtile forskjellene i banksystemer, forblir det grunnleggende konseptet det samme. Esportspillere som foretrekker denne innskuddsmetoden vil bruke en prosess som ser slik ut:

 1. Registrer en personlig konto hos en eSports bookmaker
 2. Åpne kontoen ved å bruke påloggingsinformasjon
 3. Gå over til bank/betaling/kasseseksjonen
 4. Velg nettbank, bankoverføring eller direkte bankoverføring
 5. Kryss av for en favorittbankinstitusjon
 6. Logg på en sikker gateway eller skriv inn rutenummeret og kontonummeret
 7. Autentiser påloggingen via en mobilapp, e-postmelding eller en OTP sendt via SMS
 8. Legg til hvor mye du skal sette inn på eSports betting-kontoen
 9. Bekreft betalingen
 10. Motta kreditt for spill
Slik gjør du et innskudd med overføring av penger
Hvordan gjøre et uttak med Transfer Money

Hvordan gjøre et uttak med Transfer Money

Enhver gambler som har brukt en e-handelsside for en bedrift forstår hvor enkelt det kan være å overføre penger fra et nettsted til en individuell bankkonto. Å ta ut gevinster fra en bookmaker er det motsatte av innskudd.

 1. Åpne eSports bettingside og logg på med passord og e-post eller brukernavn
 2. Naviger til siden for bank/kasserer/betalinger
 3. Bekreft gevinster og beløpet som skal tas ut
 4. Velg en betalingsmetode for uttak - nettbank, bankoverføring eller bankoverføring
 5. Oppgi en unik nettbank-ID
 6. Bekreft spillekontoen og bank-ID-en (må være synkronisert)
 7. Vent på godkjenning
 8. Bookmakeren overfører pengene til spillerens bankkonto innen 2-5 virkedager

Uttak av pengeoverføring skjer ikke umiddelbart. For det første leverandør av eSport-spill vil ta litt tid å bekrefte spillerens identitet. Dette er et avgjørende sikkerhetstiltak for online gambling som bidrar til å unngå svindel på nettet. Det har blitt stadig mer vanlig at online gamblere blir svindlet for sine hardt opptjente gevinster. Det er grunnen til at alle legitime og trygge sider bruker tid på å dobbeltsjekke om personen som ber om et uttak faktisk deltok i å plassere eSports-spill.

Hvordan gjøre et uttak med Transfer Money
Fordeler og ulemper med overføring av penger

Fordeler og ulemper med overføring av penger

Når eSport-spillere overfører penger på nettet, administrerer de bankkontoene sine via mobile enheter eller datamaskiner. Dette betyr at de ikke trenger å besøke filialene sine for å fullføre transaksjoner. Dette kommer med både fordeler og ulemper, som nevnt nedenfor.

Fordeler

 • Evne til å sette inn penger på nettbaserte esports-bettingsider med noen få klikk eller telefonskjermsveip
 • Relativt lavere overføringskostnader
 • Trygge utflukter for kassa

Ulemper

Noen ganger må man finne en minibank eller bankinstitusjon for å sette penger inn på kontoene sine før de kan sendes til en online eSports bettingkonto. Denne prosessen kan være komplisert. Avhengig av landet kan gamblingtransaksjoner spores eller være sterkt begrenset av myndighetene.

 • Kan være underlagt strenge lover og regler i et land
 • Tung overføring
Fordeler og ulemper med overføring av penger
Overfør penger kontoåpningsprosess

Overfør penger kontoåpningsprosess

For å få en konto for overføring av penger trenger man en nasjonal ID, noe som betyr at de må være myndige. Det er også mulig å åpne en internasjonal konto som kan romme forskjellige valutaer. Men slike kontoer er ofte begrenset når det gjelder hvor mye som skal handles daglig. I tillegg tar det lengre tid å utføre en bankoverføring til et annet land.

Noen land tillater mindreårige å ha bankkontoer, men de må være under tilsyn av voksne foresatte eller foreldre. Å åpne en ny bankkonto krever ikke en annen bankkonto fordi hver institusjon opererer uavhengig.

Hvordan sette opp en konto

Det tar en enkel, men formell prosedyre for å åpne en bankoverføringskonto.

 • Velge bankinstitusjon og kontotype: Hver bank har forskjellige kontoalternativer, dvs. brukskonto, fast innskuddskonto, sparekonto osv. En brukskonto fungerer best for overføring av penger på nett.
 • Fylle ut personopplysninger: Kontoåpningsskjemaet er som et forslag. Her oppgir søkeren sitt fulle navn, e-post, telefonnummer, adresse og skattesamsvarsdetaljer.
 • Identifikasjon: Bankinstitusjoner vil be om et bilde i passstørrelse, ID-kort, fingeravtrykk og signatur.
 • Opprette en nettbankprofil: Når søknaden har blitt akseptert, kan kunden åpne en online Transfer Money-konto. Prosessen kan gjøres på bankens nettside eller tilsvarende mobilapp.
Overfør penger kontoåpningsprosess
Overfør penger kundestøttealternativer

Overfør penger kundestøttealternativer

Transfer Money-kontoer administreres fra fysiske filialer og eksternt. Selv om det er mulig å gå inn i en finansinstitusjon for å spørre om noe, er nettkommunikasjon mer praktisk. Pålitelige leverandører har dedikerte kundesentre, og deres nettagenter er alltid tilgjengelige for å chatte med kunder. De vanligste kanalene for å løse kundeproblemer er:

 • Telefon
 • E-post
 • Online forespørselsskjema
 • Live chat

De fleste finansinstitusjoner åpner telefonlinjene sine om morgenen og lukker dem om kvelden. Telefonsamtaler fungerer kanskje ikke noen timer i helger og helligdager. E-poster og elektroniske skjemaer besvares innen 24 - 48 timer. De fleste livechatter er tilgjengelige på bankappene. Noen er bot-aktiverte, mens andre involverer menneskelige kunderepresentanter.

Overfør penger kundestøttealternativer

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close