Top 10 Skrill ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Skrill er en kjent digital lommebokleverandør som betjener 130+ land over hele verden. Brukere liker å utnytte pengeoverføringstjenestene fordi den er rask, pålitelig og utrolig enkel å bruke. Dessuten støtter den en mengde betalingsmetoder, inkludert bankoverføring og kreditt- og debetkort.

Spesielt har Skrill tilrettelagt for raske digitale betalinger siden 2001, da det ble etablert som Moneybookers. Den raske veksten var bemerkelsesverdig – i 2007 ble den anerkjent som en av Europas tre beste e-lommebøker. Skrills popularitet har fortsatt å øke, og forklarer hvorfor utallige anerkjente merker og enkeltpersoner har opprettet kontoer med det. Disse inkluderer sportsspillere i Skrill-betjente jurisdiksjoner.

Top 10 Skrill ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Hvordan gjøre et innskudd med SkrillFordeler og ulemper med SkrillHvordan vi vurderer bankmetoderPopularitet i esports bettingbransjenSkrill-kontoåpningsprosess
Hvordan gjøre et innskudd med Skrill

Hvordan gjøre et innskudd med Skrill

Anta at en tipper allerede har en Skrill-konto, her er den enkleste prosedyren de kan bruke når de gjør innskudd med Skrill:

 1. Registrer deg på en praktisk Skrill-gamblingside
 2. Gå til nettsidens innskuddsseksjon
 3. Velg Skrill som den foretrukne metoden å bruke
 4. Skriv inn det spesifikke beløpet de ønsker å overføre fra Skrill-kontoen sin til spillekontoen
 5. Bekreft transaksjonen

Med tanke på at Skrill er en e-lommebok med et rykte for sin hastighet, kan esports-veddemålere sjekke gamblingkontosaldoene deres så snart innskuddene deres er bekreftet. Bemerkelsesverdig nok er dette ikke den eneste fordelen de kan nyte når de bruk denne innskuddsmetoden. Bruk av Skrill tiltrekker seg for eksempel en bonus som varierer fra en plattform til en annen og bestemmes av beløpet som flyttes inn på et medlems konto.

I tillegg har Skrill en intuitiv nettside tilgjengelig på mange språk, inkludert:

 • Engelsk
 • spansk
 • tysk
 • italiensk
 • Pusse
 • tsjekkisk
 • russisk
 • portugisisk

Hvis en tipper ikke er fortrolig med ett språk, kan de fritt velge et annet alternativ for å gi nøyaktige detaljer under innskuddsprosessen. Siden Skrill har en mobilapp, kan spillere laste den ned for å finansiere spillekontoene sine mens de reiser eller løper andre ærend hjemmefra.

Hvordan gjøre et innskudd med Skrill
Fordeler og ulemper med Skrill

Fordeler og ulemper med Skrill

Sjekk ut fordelene og ulempene med Skrill.

Fordeler

 • Gjør det mulig for spillere på esport å gjøre raske innskudd og uttak
 • Tilbyr brukere mange betalingsalternativer
 • Akseptert på utallige esports-betting-nettsteder
 • Tilgjengelig i mange land globalt
 • Gir kundeservice på toppnivå
 • Den kommer med forskjellige sikkerhets-/anti-svindelfunksjoner
 • Skrill-appen er utrolig enkel å betjene
 • Støtter flere enheter, inkludert iOS, nettbasert og Android

Ulemper

 • Noen land som Afghanistan, Kapp Verde, Cuba og Japan er begrenset.
 • Derfor bør tippere besøke Skrill-nettstedet for å sjekke om denne betalingsgatewayen støtter deres jurisdiksjoner. Hvis ikke, er det tilrådelig å søke etter en like anerkjent og pålitelig innskudds-/uttaksmetode.
Fordeler og ulemper med Skrill
Hvordan vi vurderer bankmetoder

Hvordan vi vurderer bankmetoder

Listen over bankmetoder som er tilgjengelige for tippere på global skala er utrolig lang. Det er derfor de bør vurdere ulike ting når de bestemmer seg for hvilke betalingsmåter som skal brukes. Så la oss dykke ned i de beste funksjonene vi bruker for å rangere bankalternativer.

tilgjengelighet

En av faktorene vi tar i betraktning når vi vurderer et innskudd/uttaksalternativ er tilgjengelighet. Imponerende nok er Skrill tilgjengelig i mer enn 130 land globalt. Noen av disse jurisdiksjonene er Albania, Tyskland, Kenya, Australia, Polen, Sør-Afrika, Latvia, Sverige og Chile. Likevel er noen land begrenset, og innbyggerne deres kan ikke bruke denne e-lommeboken.

Sikkerhet

Sikkerhet er også verdt å vurdere når du rangerer betalingsmåter. Skrill fortjener en av topplasseringene fordi den bruker høysikkerhetskryptering for å holde hackere på en armlengdes avstand.

Popularitet blant eSportsbooks

Mange esportspillere velger Skrill fremfor andre betalingsalternativer. Dette betyr at tjenestene er utmerkede, noe som gjør det til en av de beste bankmetodene for tippere.

Brukerstøtte

Skrills støtte er tilgjengelig via telefon (+1 855-719-2087) og sosiale medier. Nettstedet har også en detaljert FAQ-seksjon for å gi brukerne svar på noen av spørsmålene deres.

Brukererfaring

Skrills brukervennlighet er enestående, takket være at appen er kompatibel med flere enheter og tilgjengelig på mange språk. Kombinert med andre ønskelige funksjoner som hastighet og utallige betjente land, lover den en flott brukeropplevelse.

Basert på disse faktorene er Skrill blant de beste e-lommebøkene tippere kan bruke til å sette inn på sine favorittspillsider.

Hvordan vi vurderer bankmetoder
Popularitet i esports bettingbransjen

Popularitet i esports bettingbransjen

Over tre fjerdedeler av e-sportsbøker over hele verden godtar Skrill. Spillere i land som betjenes av Skrill kan vurdere det å overføre penger til spillekontoene sine og ta ut gevinstene sine. Før du velger denne populære betalingsgatewayen, er det imidlertid klokt å forstå en bestemt bettingsides regler for å gjøre innskudd og uttak via Skrill. Dette forhindrer ulemper som forsinkelser eller mislykkede uttaksforespørsler som kan ødelegge spillopplevelsen deres.

I tillegg bør esports-spillere som bruker Skrill ta seg god tid når de velger e-sportsbøkene som skal brukes. Mens noen tilbyr Skrill som innskuddsmetode, har de ikke oppført det som et uttaksalternativ og omvendt.

Popularitet i esports bettingbransjen
Skrill-kontoåpningsprosess

Skrill-kontoåpningsprosess

Å opprette en Skrill-konto er en lek. Nedenfor er de enkle trinnene tippere bør følge for å gjøre det vellykket:

 1. Besøk Skrills hjemmeside.
 2. Trykk på registrer-knappen øverst til høyre på siden.
 3. Fyll inn de nødvendige opplysningene. Disse inkluderer fullt navn, bostedsland, foretrukket valuta, e-postadresse og passord.
 4. Klikk på "Registrer deg" etter å ha lest vilkårene for denne betalingsmetoden.
 5. Oppgi ytterligere detaljer, for eksempel by, adresse, postnummer, fødselsdato og telefonnummer.

En spiller bør bekrefte Skrill-kontoen sin etter å ha opprettet den. Noen av dokumentene som kreves for verifiseringsprosedyren er et gyldig førerkort, pass og ID-kort. Man må også fremlegge adressebevis, for eksempel en kontoutskrift eller en kopi av en strømregning. Vanligvis tar Skrill-verifiseringsprosessen 1–2 dager å fullføre etter at brukeren har sendt inn alle nødvendige detaljer.

Skrill-kontoåpningsprosess