Top 10 Ripple ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Blant de mest populære kryptovalutaene er Ripple (XRP). Det er også mye brukt som betalingsmåte i eSport, forenkler grensefrie transaksjoner i online bookmakere. Sammenlignet med de fleste andre kryptovalutaer tilbyr Ripple billigere transaksjonskostnader og raske pengeoverføringer.

Sammen med mange andre førte disse årsakene til bruken av Ripple eSports-betting. Mange av verdens ledende finansinstitusjoner og banker har tatt i bruk Ripple, i motsetning til konkurrentene. Ripple sportsbetting har ingen fare fordi XRP anses som lovlig i mange land. Topp bookies oppført nedenfor gir også unike fordeler som nykommerbonuser og vanlige kampanjer for lojale kunder.

Top 10 Ripple ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Om Ripple

Om Ripple

Ripple, en virtuell valuta som handles som XRP i kryptomarkedet, ble oppfunnet av Ripple Labs Inc, et teknologiselskap basert i San Francisco. En uavhengig autentiseringsserver validerte sine digitale signaturer. Hovedboken ble først introdusert i juni 2012 med 100 milliarder tokens. Etter at Chris Larsen begynte i Ripple Labs Inc, grunnla de NewCoin i september 2012.

Navnet har endret seg fra OpenCoin til Ripple. Til tross for regulatoriske bekymringer, steg myntens verdi til en treårshøyde over $1 i begynnelsen av april 2021. I tillegg til å kunne byttes mot de fleste andre valutaer, kan Ripple spare brukere for tid og krefter knyttet til bankkøer.

I motsetning til Bitcoin og Ethereum, er ikke Ripple en blokkjedebasert kryptovaluta. Det er en digital valuta med et "hash-tre" og kan ikke utvinnes på grunn av begrenset tilgang (100 milliarder mynter). XRPs hash-tre etterligner blokkjeden med mange noder for å behandle en transaksjon. Under betaling blir de økonomiske detaljene tildelt en enkelt verdi og frigitt til et desentralisert offentlig nettverk for å validere servernoder.

Er Ripple populær?

En robust reguleringsstruktur av gamblinglover har gjort eSport-spill trygt og raskt voksende. Mange digitale mynter, inkludert Ripple, erstatter tradisjonelle valutaer. Sportsspill med XRP har registrert betydelig vekst de siste årene. Siden Ripple er ganske rimelig for de fleste sportsbetting, er den ideell for sportsbetting. På tidspunktet for skriving av denne artikkelen (januar 2022), var verdien $0,7429.

Om Ripple
Hvordan gjøre et innskudd med Ripple

Hvordan gjøre et innskudd med Ripple

Mange sportsbooks aksepterer i dag Ripple som en innskuddsmetode. De fleste nettsteder som lar deg finansiere en konto med XRP pålegger ikke geografiske begrensninger, noe som betyr at du kan spille eSport fra hvor som helst. Klar til å satse ekte penger med Ripple-innskudd? Du vil være på god vei til å plassere sportsspill hvis du følger trinnene beskrevet nedenfor.

 1. Få en Ripple-lommebok: Kjøp nok XRP fra en kryptoutvekslingsplattform og lagre dem i en digital lommebok
 2. Registrer deg med en Ripple eSports bettingside: Sjekk ut en av våre foreslåtte sider på denne nettsiden med gode rangeringer
 3. Logg inn på bookies og finn betalingssiden
 4. Velg kryptovaluta, etterfulgt av Ripple (XRP), som innskuddsmetode
 5. Du vil bli henvist til en betalingsside for å logge på kryptolommeboken din
 6. Skriv inn beløpet for å finansiere spillekontoen din
 7. Oppgi bookmakerens lommebokadresse og skann QR-koden
 8. Sjekk om informasjonen er korrekt og klikk på send-knappen.
Hvordan gjøre et innskudd med Ripple
Bruker Ripple i online bookmakere

Bruker Ripple i online bookmakere

En av grunnene til at Ripple er en utmerket betalingsalternativ i eSport er nivået av personvern. Du kan ikke koble XRP-lommeboken til en bankkonto; dermed kan ingen autoritet spore opp gamblinghistorien din. Innskuddene er øyeblikkelige og svært sikre. Innskuddet ditt bør avgjøres i løpet av tre til fem sekunder. En typisk transaksjon med Ripple er så lav at den er praktisk talt gratis. Du bruker bare 0,00001 XRP når du gjør et innskudd.

Merk at du ikke kan koble XRP-lommeboken din direkte til en bankkonto. Men med en GlobaliD-lommebok kan du registrere deg for et MasterCard-debetkort for å få cashback i form av Ripple-mynter. Deretter kan du finansiere kortet via et betalingskort, en annen krypto eller bankkonto. Den daglige transaksjonsgrensen for et XRP MasterCard-debetkort er $5 000 til $10 000. I tillegg er transaksjoner begrenset til 15 per dag. Sjekk alltid innskuddsgrensen hos bookmakeren før du setter inn penger på kontoen din.

Bruker Ripple i online bookmakere
Hvordan gjøre et uttak med Ripple

Hvordan gjøre et uttak med Ripple

Lik Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Dogecoin, Ripple gir en flott eSport-spillopplevelse ved å tillate uttaksfunksjoner. Anta at du setter inn penger på din online sportsbettingkonto med Ripple og vinner en stor premie ved å spille noen eSports. Hvordan vil du ta ut pengene dine?

 1. Gå til siden for betalingsalternativer og åpne uttaksknappen
 2. Velg Ripple XRP som uttaksmetode
 3. Angi hvor mye du skal utbetale fra bookmakeren
 4. Oppgi din eksterne lommebokadresse
 5. Bekreft og vent til bookmakeren godkjenner den

Hele prosessen kan gjøres på mobil. Ripple Ledger blokkerer ikke og har vist seg å behandle massive transaksjoner per sekund (ca. 1500). XRP-uttak er raske, så pengene bør vises i lommeboken din umiddelbart.

Det eneste som kan forsinke betalingen er når bookmakeren har for mange utbetalinger til å godkjenne. Men dette er noe de fleste sportsbooks fullfører innen 24 timer. Når det gjelder uttakskostnadene, vil du sjelden bli belastet av eSport-leverandøren. Selv om Ripple-nettverket har en nominell avgift, vanligvis en brøkdel av en cent. Det er som om det ikke er noen kostnad i det hele tatt.

Hvordan gjøre et uttak med Ripple
Fordeler og ulemper med Ripple

Fordeler og ulemper med Ripple

XRP eSports-tipping gir mange fordeler som gjør at tippere ønsker å satse med den digitale mynten. Dette er de samme fordelene du kan få fra alle gamblingsider som aksepterer kryptovalutaer. Det er imidlertid bemerkelsesverdige fordeler for gambling med XRP.

Fordeler

 • Passer både for innskudd og uttak
 • Utrolige hastigheter
 • Små transaksjonsgebyrer
 • Avanserte krypteringsmetoder
 • Anonyme transaksjoner

Ulemper

 • Ikke alle bookmakere aksepterer XRP
 • Noen sportsbettingsider tilbyr ikke eksklusive bonuser til Ripple-spillere
Fordeler og ulemper med Ripple
Ripple-kontoåpningsprosess

Ripple-kontoåpningsprosess

Det første trinnet for å anskaffe XRP er å sette opp en Coinbase-konto. Dette er et trygt nettsenter for handel, overføring og oppbevaring av kryptovalutaer. Det hjelper deg å konvertere virtuelle mynter som XRP til lokale valutaer. I hovedsak kan du beholde XRP-en din direkte i en Coinbase-app.

For å åpne denne kontoen må du fremlegge bevis på identitet som viser at du er 18 år og eldre. Du trenger også et telefonnummer der du vil motta bekreftelsestekster. Sørg for at du har den nyeste versjonen av nettleseren og Coinbase-appen. Sørg også for at operativsystemet ditt er oppdatert. Det er ingen vedlikeholdsgebyrer for å ha en Coinbase-konto.

Hvordan sette opp en konto

Med en Coinbase-app kan du enkelt kjøpe Ripple og andre kryptoer eller overføre USD. Du trenger ikke en bankkonto for å ha en Ripple-konto. Her er hva du skal gjøre for å få en XRP-lommebok på Coinbase.

 • Logg på Coinbase-appen din
 • På lommebok-fanen trykker du på "Motta".
 • Velg Ripple
 • Legg til minimum 20 XRP for å aktivere lommeboken

Husk at Ripple-prisen er volatil, men ikke så mye som Bitcoin og Ethereum. Søk råd fra en finansiell rådgiver eller kryptoguru for å finne ut investeringsplanen din.

Ripple-kontoåpningsprosess
Ripple kundestøttealternativer

Ripple kundestøttealternativer

Har du et spørsmål angående en XRP-transaksjon? Du kan nå support via:

 • Gratis kundetelefonnummer
 • E-post
 • Mailadresse hos Ripple Labs Inc.
 • Coinbase brukerstøtte

Ripple management har en av de beste kundeservicelinjene der brukere kan snakke direkte med agentene for teknisk støtte og klager. Før du ringer dem, prøv å beskrive bekymringen din gjennom Coinbase-appen. Velg en relevant kategori og vær så detaljert som mulig. Coinbase brukerstøtte kan også gi deg svar på de fleste spørsmål.

Ripple kundestøttealternativer