Top 10 Money Transfer ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Ordet pengeoverføring brukes ofte for å referere til bankoverføringer. Begrepet kan variere avhengig av spillernes plassering. Imidlertid er prosedyren nesten alltid den samme i alle tilfeller. Spillekontoen gir brukerne deres bankkontoinformasjon. Spillere bruker deretter disse opplysningene til å sette inn penger direkte på kontoene sine.

Det motsatte er tilfelle når du gjør et uttak. Pengeoverføringer gjennomføres enten i en enkelt finansinstitusjon eller på tvers av flere plattformer. Det er vanligvis ingen innblanding fra bankpersonell. Den mest utbredte begrunnelsen for å bruke bankoverføringer på eSports bettingkontoer er at de er tryggere fordi de sendes direkte fra en bankkonto til en annen.

Er pengeoverføring populær?

Er pengeoverføring populær?

Betalingsmetoden er utbredt, og mange spillere liker å bruke den. Bankene beskytter disse transaksjonene for å sikre at brukernes data og penger er trygge. Bankoverføringer er populære for alle typer betalinger fordi de ikke krever spesielle kontoer eller bruk av spesialutstyr eller betalingsenheter. Dette er en av de mest populære og enkleste måtene å betale for gambling, spesielt eSports-tipping.

SWIFT håndterer de fleste internasjonale pengeoverføringsbetalinger. Samvirkeforeningen ble opprettet i 1974 av syv internasjonale banker som driver et globalt nettverk. Dette gjør pengeoverføring til en av de eldste betalingsmetoder.

Betalingsalternativer gitt

Elektroniske pengeoverføringer, et paraplybegrep som omfatter bankkortbaserte betalinger, er den vanligste typen pengeoverføring. Bankoverføring, som er en internasjonal fremskyndet bank-til-bank-betalingsoverføring, kan også brukes. Giro tilbyr et direkte innskudd, mens et annet alternativ lar spillere sende penger via postsjekk eller postanvisning. Folk som administrerer pengene sine på eSports-betting kan bruke bankoverføringer, som er en rimelig sikker metode.

Bankoverføringer aksepteres som innskuddsmetode for nettbaserte spillekontotransaksjoner i de fleste land som tillater det. Takket være et omfattende nettverk av banker er det utbredt i europeiske land og USA.

Er pengeoverføring populær?
Slik gjør du et innskudd ved hjelp av pengeoverføring

Slik gjør du et innskudd ved hjelp av pengeoverføring

En av de enkleste måtene for spillere å foreta bankbetalinger på er gjennom en transaksjon fra deres lokale filial. Spillere kan også gjøre det over telefon. Den vanligste metoden er imidlertid å gjøre en direkte bankoverføring fra deres nettbankkonto.

Spillere bør velge "innskudd" fra kassererdelen av deres online spillekonto. Man bør fylle ut den forespurte bankinformasjonen og beløpet man ønsker å overføre. Spillekontoen kan pålegge et minimumsinnskuddskrav.

Til slutt må spillere utføre eventuelle sikkerhetskontroller som banken krever. Etter bekreftelse må spilleren bare vente på at pengene kommer og deretter begynne å spille. Det er mulig dette vil ta noen arbeidsdager.

Direkte innskudd med pengeoverføring

Spillere kan enten laste ned en app eller spille på en nettbasert versjon for å gjøre direkte innskudd med pengeoverføringer. Dette er de mest praktiske alternativene. Bruk av nettbanktjenester, spesielt bankapper, vil sikre at bankoverføringer blir fullført på sekunder.

Gebyrer for overføringer varierer per bank avhengig av beløpet som overføres. Det er ingen innskudds- eller uttaksgrenser med nettbankoverføringer. Noen online eSports bettingsider, men har ulike begrensninger på hvor mye penger spillere kan sette inn og ta ut ved å bruke nettbankoverføringer.

Slik gjør du et innskudd ved hjelp av pengeoverføring
Hvordan gjøre et uttak med pengeoverføring

Hvordan gjøre et uttak med pengeoverføring

Det er ikke vanskelig å ta ut penger fra en eSports spillekonto. Alt en spiller trenger å gjøre er å sørge for at de følger alle gamblingsidens regler. Disse kan inkludere minimumsbeløpet som kreves for å holde spillekontoen aktiv og maksimumsbeløpet.

Spillere må logge inn på bookmakerens konto og velge "uttak" fra kassedelen av spillekontoen. Deretter bør man velge bankoverføring som uttaksmetode og angi beløpet for å ta ut. Det kan være en oppfordring til spilleren om å velge den spesifikke banken de ønsker å ta ut gevinstene sine til. Klikk på Uttak-knappen etter å ha bekreftet beløpet. Spillekontoen varsler kunden etter å ha behandlet transaksjonen, og man må vente i noen dager for å få pengene på bankkontoen.

Uttaksbegrensninger er ikke vanlig med pengeoverføringer. Spillere kan ta ut gevinstene sine når som helst, selv på telefonene sine. Avhengig av beløpet som er involvert, kan imidlertid behandlingstiden variere. Uttak kan ta alt mellom tre og syv dager. Hvis spillekontoen har problemer med å verifisere spillerens konto eller bestemme deres evne til å ta ut penger, kan det ta opptil en uke eller til og med to uker.

Hvordan gjøre et uttak med pengeoverføring
Fordeler og ulemper med pengeoverføring

Fordeler og ulemper med pengeoverføring

Fordeler

 • Transaksjonsgebyrene er utrolig lave
 • Det er ikke nødvendig å åpne flere kontoer
 • Det er et høyt nivå av sikkerhet og databeskyttelse på plass
 • Bankoverføringer aksepteres av de fleste online bettingkontoer
 • Det er ganske enkelt å bruke. Det krever ikke kredittsjekk eller personlig informasjon fra spillere
 • Den viktigste fordelen er at bankoverføringer kan brukes av alle til å foreta betalinger

Ulemper

 • Noen finansinstitusjoner nekter å akseptere betalingsalternativet til eSports-spillkontoer
 • Det er ikke den raskeste måten å foreta en nettbetaling på
 • Noen spillere foretrekker kanskje ikke å bruke bankkontoene sine til å spille spill
 • En bankkonto kreves for alle spillere
 • Noen banker kan stille spørsmål ved direkte overføringer og sette spillerens konto på vent til kundebehandleren snakker med brukeren
Fordeler og ulemper med pengeoverføring
Pengeoverføringskonto åpningsprosess

Pengeoverføringskonto åpningsprosess

Fordi bankoverføringer gjøres direkte mellom banker og bankkontoer, er de ivaretatt av sikkerhetssystemene. Banker bruker noen av de mest avanserte og strenge krypteringene for å sikre at pengene deres og kundene deres forblir trygge.

Hvordan sette opp en konto

For å åpne en konto må spilleren gå til banken med sitt identitetsdokument. Det kan vanligvis gjøres i løpet av få minutter, og spilleren kan bruke det på online bettingplattformer. Gambleren må deretter koble bankkontoen sin til den nettbaserte bettingkontoen etter registrering. Prosedyren er vanligvis rask og kan gjennomføres på datamaskin eller mobiltelefon.

Det er ikke mulig å bruke betalingsalternativet uten bankkonto. Brukere må være myndige for å få de nødvendige identitetsdokumentene banken trenger. Å ha en pengeoverføringskonto har noen ulemper. De fleste banker krever at brukerne skal være aktive i en bestemt tidsperiode. Spillernes kontoer kan bli slettet hvis de forblir inaktive i en lengre periode. For å få pengene tilbake, må de gå til banken eller ringe kundeservice.

Pengeoverføringskonto åpningsprosess
Kundestøttealternativer for pengeoverføring

Kundestøttealternativer for pengeoverføring

Kunder er høyt verdsatt av de fleste bankers kundeserviceavdelinger. Det er enkelt for spillere å kontakte enten banken eller spillekontoen. I tilfelle et tapt innskudd, bør spilleren først ringe spillekontoen for å se om de har mottatt midlene. Hvis de ikke gjorde det, måtte spilleren ta kontakt med banken sin for mer informasjon. Uttak kan også holdes dersom banken ønsker å bekrefte spillerens identifikasjon. De fleste oppgavene kan utføres uten å måtte besøke banken.

Hver bank har sin egen kontakt. Men spilleren bør se etter følgende:

 • Nettstedets FAQ
 • Sosiale medier sider
 • Support e-post
 • Ring numre
 • Live chat
Kundestøttealternativer for pengeoverføring