Top 10 Litecoin ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Bruken av fiat-valuta for netttransaksjoner virker ganske dagligdags. Ikke å glemme inflasjon senker verdien over tid. Imidlertid er kryptovalutaer fremtiden da de ikke har noen begrensning på når og hvordan de skal brukes. Enda bedre, digitale mynter er mer sannsynlig å sette pris på. Litecoin (LTC) representerer også fremtiden.

Brukere kan bytte den uten mellomledd. Glem kredittkort og bankoverføringer; LTC er mer praktisk for esports-tipping. Noen ganger kan de tradisjonelle betalingsmetodene skape problemer hvis du bruker dem i online bookmakere. Hvis du bor i et land som i stor grad begrenser spill, bør du vurdere å investere i en anstendig VPN og registrere deg hos en Litecoin-bookmaker (sjekk ut vår topp 10-liste med de beste anbefalingene). På den måten vil du nyte å satse med LTC uansett hvor du er.

Top 10 Litecoin ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Om Litecoin

Om Litecoin

Fra januar 2022 er Litecoin verdens 21. største digitale valuta etter markedsverdi, priset til $148,57. Det har blitt en stift for mange krypto-entusiaster på grunn av dens økende popularitet. Litecoin er en altcoin (alternativ krypto) lansert 13. oktober 2011 av Charlie Lee, som jobbet hos Google som ingeniør.

Det er et derivat av Bitcoin-kodebasen, men har blitt modifisert separat. Som enhver annen virtuell mynt, bruker LTC et desentralisert betalingsnettverk som verken kontrolleres av en enkeltperson eller en statlig myndighet. I motsetning til Bitcoin, som er basert på SHA-256, Litecoin bruker Scrypt som en bevis-på-arbeid-algoritme og har en raskere blokkgenereringshastighet.

Litecoin har MIT License, en gratis programvarelisens fra Massachusetts Institute of Technology. Den kan brukes hvor som helst globalt, og tillater peer-to-peer-transaksjoner mellom enkeltpersoner, tradere og investorer. I dag aksepterer mange bookmakere dette betalingsalternativet for e-sport. På grunn av de større blokkene er Litecoin-transaksjoner raskere og billigere.

Når den brukes som en innskuddsmetode på en esports bettingside, LTC kan ta omtrent 3 minutter å behandle, mens Bitcoin tar omtrent 6 minutter. Bitcoin-nettverket er travlere, og enkelte transaksjoner kan ta en hel time å gå gjennom. På den annen side er LTC-avgiftene en tiendedel av Bitcoins, noe som gjør det til det bedre alternativet for hurtig- og budsjettbevisste sportsspillere.

Om Litecoin
Bruke Litecoin i online bookmakere

Bruke Litecoin i online bookmakere

Innskuddet ditt skal komme fra en LTC-lommebok, selv om du ikke kan koble den direkte til en bankkonto. Du kan imidlertid finansiere lommeboken fra en annen kryptolommebok eller utvekslingsplattform ved å bruke et kredittkort. For å begynne å satse på Litecoin esports, finn en bookmaker som støtter denne digitale mynten. Hvis du tviler, kan du stole på våre topp 10 bookmakere med Litecoin som har blitt verifisert for åpenhet, rettferdighet og sikkerhet av eksperter.

Hvordan gjøre et direkte innskudd med Litecoin

Etter å ha funnet en god Litecoin esports bettingside, bør det være enkelt å finansiere kontoen din. Følg trinnene som er skissert nedenfor.

 1. Logg inn på eSports betting-kontoen
 2. Velg et eSport-spill du vil satse på, og klikk på spill
 3. Du vil bli sendt til en innskuddsside
 4. Velg Cryptocurrency og deretter Litecoin som innskuddsmetode
 5. Logg inn på Litecoin-lommeboken på en popup-side
 6. Skriv inn beløpet som skal overføres til bookmakeren som din bankroll
 7. Klikk på send-knappen i LTC-lommeboken
 8. Fullfør verifiseringen på skjermen for å fullføre transaksjonen

Litecoin-overføringer er umiddelbare, og du vil bli sendt til en bekreftelsesside. Du vil få en kvittering for betaling på e-postadressen din. Pengene vil være tilgjengelig på din esportkonto, slik at du kan begynne å satse med en gang. Sørg for at du vet bookmakerens minste tillatte innskuddsbeløp før du gjør et innskudd. Med Litecoin er det ingen fastsatt daglig innskuddsgrense. Derfor kan du sette inn et hvilket som helst beløp så ofte du vil.

Bruke Litecoin i online bookmakere
Hvordan gjøre et uttak med Litecoin

Hvordan gjøre et uttak med Litecoin

Siden du allerede har brukt Litecoin-betalingsalternativet for e-sport, kan du raskt utbetale gevinstene dine til LTC-lommeboken din. Dette er noe du kan gjøre på smarttelefonen din fordi de beste Litecoin-bookmakerne er mobilvennlige. Sørg for å angi riktig destinasjon eller adresse siden enhver overføring du gjør er irreversibel. Ta følgende trinn for å flytte gevinster fra eSports-kontoen din med denne betalingsmetoden.

 1. På bookmakersiden klikker du på utbetalingsdelen
 2. Velg Litecoin som betalingsmåte
 3. Gå til LTC-lommeboken og kopier adressen eller skann QR-koden med smarttelefonen
 4. Lim inn adressen i bookmakerens uttaksseksjon
 5. Spesifiser beløpet for uttak, med tanke på bookmakerens minimums- og maksimumsterskel
 6. Se om alle detaljer er korrekte før du trykker på send/be om-knappen
 7. En bekreftelsesmelding på skjermen vil dukke opp

Så snart esports-leverandøren bekrefter forespørselen din, vil du motta penger i LTC-lommeboken din. Du kan bruke den til nettbetalinger eller konvertere den til fiat-penger gjennom børser som støtter slike konverteringer. Igjen, Litecoin pålegger ikke transaksjonsgrenser, men du må overholde bookmakerens grenser. Litecoin-uttak bør ikke ta mer enn to timer.

Hvordan gjøre et uttak med Litecoin
Fordeler og ulemper med Litecoin

Fordeler og ulemper med Litecoin

Historisk sett har folk stolt på at regjeringen utsteder valutaer, men Litecoin ble skapt gjennom gruvedrift. Antall LTC-mynter i omløp er fast. Gruvearbeidere bruker datakraft for å legge til transaksjoner i blokkjeden. Som en blokkjedebasert virtuell valuta har Litecoin følgende fordeler og ulemper.

Fordeler

 • Den tilbyr noen av de raskeste digitale transaksjonene
 • Lave avgifter
 • Holder eSports-spill privat og anonymt
 • Førsteklasses nettsikkerhet
 • Omgår geo-restriksjoner

Ulemper

 • Litecoin-prisen faller jevnlig når kryptoindustrien lider av tilbakeslag
 • Det er ikke lett å finne en pålitelig Litecoin-bookmaker
Fordeler og ulemper med Litecoin
Åpningsprosess for Litecoin-konto

Åpningsprosess for Litecoin-konto

Teknisk sett er det ingen aldersbegrensninger for å skaffe Litecoin. Imidlertid tillater etablerte kryptobørser som Coinbase bare brukere 18 år eller eldre å utvinne og handle LTC. Andre måter å kjøpe LTC-tokens på krever ikke at brukere er over 18 år. Dessuten trenger du ikke en bankkonto for å bruke Litecoin. Som nevnt tidligere er Litecoin tilgjengelig gjennom kryptohandelsplattformer og børser som Binance og CoinbasePro. Traders veksler vanligvis både tradisjonelle valutaer og andre kryptovalutaer mot Litecoin. Når du har kjøpt LTC, kan du lagre den i LTC-lommeboken din eller en lommebok med flere mynter.

Slik setter du opp LTC Wallet

Når du velger en lommebok for å lagre Litecoins, bør du vurdere sikkerhet og bekvemmelighet. Når du registrerer deg hos en digital lommebokleverandør, må du oppgi:

 • Offentlig utstedt ID/førerkort/pass
 • Epostadresse
 • Telefonnummer
 • Fødselsdato
 • Nåværende adresse
 • Selfie bilde

Du kan sette den opp i denne enkle prosessen.

1. Last ned lommebok-appen fra Google Play eller AppStore
2. Registrer deg med mobilnummer, e-postadresse eller Facebook-konto
3. Oppgi personopplysninger for å bekrefte identiteten din
4. Angi en PIN-kode og et sterkt passord

Du kan også åpne lommeboken på skrivebordet. Det er gratis å registrere seg for en Litecoin-lommebok. Når du er konfigurert, kan du enkelt holde, kjøpe, selge eller bruke myntene til esports-tipping. Vokt dere for kryptosvindel som oppmuntrer Litecoin-brukere til å investere i visse firmaer bare for at slike ordninger skal stenge ned brått. Svindlerne forsvinner vanligvis etter å ha svindlet intetanende brukere.

Åpningsprosess for Litecoin-konto
Kundestøttealternativer for Litecoin

Kundestøttealternativer for Litecoin

Du kan kontakte en Litecoin-utvekslingsplattform på flere måter:

 • E-post
 • Online kontaktskjema
 • Live agenter
 • Støtte for sosiale medier

For et raskt svar, send inn forespørsler via e-postadressen du brukte til å registrere deg på utvekslingsplattformen. Vanligvis må du velge en spørsmålskategori. Vær så detaljert som mulig.

Kundestøttealternativer for Litecoin