Top 10 Dogecoin ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Nå er det klart at du kan foreta betalinger på online eSports bettingsider med kryptovalutaer. Det er imidlertid ikke alle tilbydere som tillater online eSport-tipping med Dogecoin. Hvis du finner en plattform som godtar denne digitale mynten, vil denne guiden gi deg all informasjonen du trenger.

Dogecoin har et desentralisert system og har null statlig kontroll. Uansett hvor du satser fra, er nettverket det samme. Esportstipping gjennom Dogecoin holder din online identitet skjult siden du ikke trenger å oppgi din virkelige identitet når du finansierer gamblingkontoen din. Vennligst finn ut hvordan det fungerer på eSports betting nettsteder.

Top 10 Dogecoin ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Alt du trenger å vite om Dogecoin

Alt du trenger å vite om Dogecoin

Dogecoin (DOGE) er et åpen kildekode-kryptovalutaderivat av Luckycoin basert på Litecoin. Dens bevis på arbeidsmekanismen bruker skriptteknologi. Mynten ble lansert 6. desember 2013 av to programvareingeniører - En Portland, Oregon-basert IBM-programmerer Billy Markus og hans venn Jackson Palmer, en Adobe Inc.-produktsjef fra Sydney, Australia.

Mens det begynte som en spøk, med logoen til Shiba Inu-hunden, tiltrakk DOGE gradvis massene og nådde en markedsverdi på mer enn 85 milliarder dollar innen mai 2021.

Jackson Palmer ønsket å tulle med kryptovaluta hype, og folk kalte ham en skeptisk analytiker. Tweetene hans fikk mange positive tilbakemeldinger da han introduserte Dogecoin.com.

I mellomtiden prøvde Billy Markus å utvikle en kryptovaluta, men markedsføringsinnsatsen hans var resultatløs. Han nådde ut til Plamer og utnyttet Dogecoin-buzzen til å selge programvare som nå er den ekte Dogecoin.

Alt du trenger å vite om Dogecoin
Er Dogecoin en populær kryptovaluta?

Er Dogecoin en populær kryptovaluta?

Dogecoin er en global mynt og kan brukes som en betalingsmetode for gambling på e-sport. Den voksende brukerbasen kan tilskrives dens lukrative investeringsmuligheter. I motsetning til Bitcoin, har Dogecoin et bevisst høyt tilbud. Nesten alle kryptoveier, fra frie markeder, til kryptolommebøker og -børser, støtter handel med DOGE.

Det ser ut til å være en populær innskuddsmetode i land som ennå ikke har legalisert online gambling. Foruten anonymitet er DOGE svært kryptert med minimale sjanser for å bli hacket.

Dogecoin lar eSports-spillere finansiere kontoene sine enkelt og raskt. Hver mynt har en spesifikk verdi, og esports-bettors kan bruke dem til å satse på sine favoritt esport-spill fra CS: GO, DOTA2, LoL, etc.

Er Dogecoin en populær kryptovaluta?
Slik setter du inn med Dogecoin

Slik setter du inn med Dogecoin

Før du setter inn et innskudd, sjekk etter nye spillere bonuskoder og andre kampanjer. Deretter, når du er klar, følg disse instruksjonene:

 • Åpne en konto hos en eSports bookmaker og logg inn
 • Sørg for at nettstedet godtar DOGE. I tillegg bør Dogecoin vises på listen over tilgjengelige betalingsalternativer i kassedelen.
 • Naviger til innskuddsfanen og klikk på "Dogecoin" som din foretrukne innskuddsmetode
 • Du vil se et nytt vindu hvor du kan starte transaksjonen
 • Oppgi din Dogecoin-lommebokadresse og påloggingsdetaljer
 • Skann QR-koden gitt av e-sportsoperatøren eller skriv inn adressen til den digitale lommeboken
 • Skriv inn beløpet i DOGE du ønsker å sette inn. Noen nettsteder vil også be deg spesifisere beløpet i USD og konvertere det til DOGE
 • Bekreft transaksjonen og klikk send
 • Din innsatssaldo vil reflekteres i løpet av noen få minutter

Bruk av Dogecoin på Esports-nettsteder

Dogecoinen utvinnes hvert minutt og lagres i en kryptolommebok. Denne lommeboken kan ikke kobles til en bank fordi nesten alle land ikke har formelle regulatoriske retningslinjer for DOGE.

Med Dogecoin som innskuddsmetode for e-sport vil du foreta en gratis overføring til en esport-bookmaker. Hvis det er noen avgift, er det opp til gamblingnettstedet, noe som er sjeldent. Du kan handle med hvilket som helst beløp med DOGE, men sørg for at det er innenfor operatørens innskuddsgrense.

Slik setter du inn med Dogecoin
Hvordan gjøre et uttak med Dogecoin

Hvordan gjøre et uttak med Dogecoin

Selv om Dogecoin-innskudd er relativt raskere enn uttak, er de to prosessene praktisk talt identiske. Men hver eSports gamblingside har en minimums- og maksimumsgrense for uttak per dag, uke eller måned. Prosedyren vil se slik ut:

 • Gå til din esports bookmaker og logg på kontoen din
 • Gå over til betalingsseksjonen og klikk "Uttak"
 • Velg Dogecoin som din måte å ta ut penger på
 • Kopier din Dogecoin-lommebokadresse og skriv den inn på uttakssiden
 • Skriv inn utbetalingsbeløpet
 • Trykk på valider-knappen og vent på at Dogecoinene dine kommer
Hvordan gjøre et uttak med Dogecoin
Dogecoin-uttakstidsramme og gebyrer

Dogecoin-uttakstidsramme og gebyrer

Hvis du lurer på hvor fort utbetalingen tar, er svaret at det avhenger. Selvfølgelig er det raskere enn standard bankmetoder, men først etter at esports-siden godkjenner uttaket ditt. Nettstedet kan ta opptil 48 timer å bekrefte legitimasjonen din.

Det er ingen forsinkelse i blockchain-systemet fordi Dogecoin-boken behandler mange transaksjoner per minutt. Ideelt sett bør du forvente gevinsten på kontoen din i løpet av en dag eller to.

Den gode nyheten er at Dogecoin-systemet ikke krever behandlingsgebyrer for uttak av esports-gambling. En bookmaker vil bare kreve et gebyr under en interkrypto-utveksling, som vil være ubetydelig.

Dogecoin-uttakstidsramme og gebyrer
Fordeler og ulemper med Dogecoin

Fordeler og ulemper med Dogecoin

Et stort kryptosamfunn støtter DOGE. Du kan satse med mynten fritt hvis landet ditt har legalisert online gambling. Hvis spill er begrenset i din region, bruk VPN på en Dogecoin eSports nettsted. Les om opp- og nedsiden av å bruke DOGE for å satse på e-sport.

Fordeler

 • Enkle, raske og sikre transaksjoner
 • Fullstendig anonymitet
 • Ingen gruvegrenser
 • Desentralisert utvekslingskompatibilitet
 • Tilgang til spesielle kryptobonuser
 • Spillere får lett mer DOGE etter å ha vunnet spill

Ulemper

Selv om investering i DOGE har mange fordeler, ser det ut til at mynten er i trøbbel på grunn av noen få negative faktorer.

 • Selv om det er morsomt, er det ikke genuint nyskapende
 • Ingen forsyningshetter
 • Det er relatert til pumpe-og-dump-ordninger
Fordeler og ulemper med Dogecoin
Åpningsprosess for Dogecoin-konto

Åpningsprosess for Dogecoin-konto

Det første trinnet for å bruke DOGE for å satse på nettet er å kjøpe myntene. Kryptovaluta er ikke fiat-penger, så det er ingen måte du kan gå inn i en finansinstitusjon og kjøpe. Prosessen med å anskaffe Dogecoins utføres online.

Start med å registrere deg med en pålitelig kryptoutvekslingsplattform som Binance. Vent til profilen din blir bekreftet via e-post. Deretter kan du bla gjennom de tilgjengelige kryptoene i det åpne markedet og se om DOGE er verdt å investere i.

Det er mulig å kjøpe DOGE med internasjonalt aksepterte debet- og kredittkort. Alternativt kan du bytte Bitcoin, Ethereum eller Rippel mot Dogecoin. Når myntene er klare for overføring, vil børsen lagre dem i lommeboken din, og du vil ikke bli belastet en krone.

Åpningsprosess for Dogecoin-konto
Hvordan sette opp en digital Dogecoin-konto

Hvordan sette opp en digital Dogecoin-konto

Du må sannsynligvis opprette en lommebok med et passord du skal bruke på nettet når du skal finansiere eSports-spillekontoen din. Du trenger ikke en bankkonto for å gjøre dette, og det er ingen aldersgrense. Fremgangsmåten for å åpne en digital lommebok er som følger.

 1. Finn en anerkjent og verifisert kryptobørs og registrer deg
 2. Velg en passende Dogecoin-lommebok (MultiDoge/full eller Dogecoin Core/light) og følg retningslinjene for å åpne en
 3. Last ned Dogecoin-lommebok-appen på smarttelefonen din
 4. Åpne applikasjonen
 5. Velg kryptovalutaene du skal bruke og noter innskuddsadressen
 6. Bekreft adressen din
Hvordan sette opp en digital Dogecoin-konto
Dogecoin kundestøttealternativer

Dogecoin kundestøttealternativer

Dogecoin-lommebokleverandører kan kontaktes direkte på nettsidene deres på følgende måter:

 • Live chat
 • E-post
 • Hjelp/FAQ-side

Detaljerte guider svarer på problemer som kryptos bruk, priser og fakturering på utvekslingssiden. Motsatt, lisensierte Dogecoin esports bettingsider for å gi upåklagelig kundeservice. I tillegg kan støtteavdelingen ha en telefonlinje for å sikre at hastesaker blir løst så raskt som mulig.

Dogecoin kundestøttealternativer