Fastpay

Fastpay er en gambling- og esportstippingstjeneste som lover raske betalinger gjennom praktiske metoder, inkludert kryptovalutaer og e-lommebøker. Denne metoden ble etablert i 2018, og operatøren Direx NV er lisensiert av Curacao Gaming.

En bettingside for rask utbetaling lokker spillere med iøynefallende, brukervennlig webdesign og et stort utvalg spill. Totalt 51 programvareleverandører sponser alternativer for sportsbetting og nettspill. Eksempler er Blueprint, Bet2tech, Arcadem, Booongo, Netent, Igrosoft, Gamebeat, Provisiongaming, CT GAMING, Microgaming, Oryx, etc. Selskapet henvender seg til et internasjonalt publikum; sidene er tilgjengelige på over et dusin språk.

Beste Fastpay Online eSport-bettingsider i 2021Bonuser på Fastpay Online Betting-siderBeste betalingsmåterHvorfor velge en Fastpay eSport-bettingside?

Den mest fremtredende vekten av Fastpay-bettingsider er kryptobetalinger, og derfor har de mange kryptospill på porteføljen. Spilldelen har en knapp som leder besøkende direkte til kryptospill som hovedsakelig leveres av Play n Go, Fugaso, Endorphina og Amatic. De inkluderer slike titler som Monkey Jackpot, Fruit Nova, Jolly Treasures, Book of Keno. Flertallet av Bitcoin-spill fra Fastpay er spilleautomater.

Section icon
Beste Fastpay Online eSport-bettingsider i 2021

Beste Fastpay Online eSport-bettingsider i 2021

Ulike sportsbooks er knyttet til Fastpay. Denne siden lar spillere forhåndsvise Fastpay-spillsider og velge det beste avhengig av bonustilbud og andre fordeler. De fleste tippere foretrekker Fastpay-plattformer på grunn av deres raske transaksjoner.

Bortsett fra raske betalinger, bør tippere vurdere hva online anmeldelser sier om disse bookmakerne. Det er også greit å sjekke om plattformene garanterer de beste oddsene for esports-tipping. Andre viktige hensyn er alternativer for livestreaming og gratisspilltilbud. Heldigvis presenterer denne siden de som scorer høyt i alle aspekter av online spill og tipping. Filtrene på denne nettsiden tillater praktisk søk etter de beste Fastpay-bookerne.

Beste Fastpay Online eSport-bettingsider i 2021
Bonuser på Fastpay Online Betting-sider

Bonuser på Fastpay Online Betting-sider

Bettingentusiaster som registrerer seg og gjør et innskudd på minst $20 på Fastpay-sider er velkommen med en 100 % match-up bonus. Det maksimale beløpet man kan kreve i denne kompensasjonen er $100. På toppen av dette tildeles nye spillere 100 gratisspinn fordelt over de påfølgende fem dagene i trinn på 20.

Spinnene kreves etter utgivelsen av velkomstbonusen. I det andre innskuddet gis ytterligere 75 % match-up bonus begrenset til $50. Omsetningsbetingelsen for dette er 50x. Vinnerne har to dager på seg til å oppfylle omsetningskravene.

En bettingside med rask utbetaling kommer også med et VIP-program som belønner lojale tippere. Det er ti forskjellige nivåer av VIP-programmet, med reload-bonuser, gratisspinn, bursdagsbonuser, cashbacks og andre godsaker. Det høyeste nivået til en VIP er kjent som Black, som kommer gjennom invitasjon. Hver $20 i esports-spill gir spilleren et poeng. For live-spill tilsvarer ett poeng et akkumulert innsatsbeløp på $200.

Bonuser på Fastpay Online Betting-sider
Beste betalingsmåter

Beste betalingsmåter

Fastpay gamblingsider imponerer spillere med mange betalingsalternativer som Mastercard, Visa, bankoverføring, virtuelt kredittkort, ecoPayz, iDebit, AstroPay Card, Interac, Neosurf, Paysafecard og UPayCard. De aksepterer også Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Litecoin og Etherium.

Hver transaksjonsmetode gir en annen innskuddsgrense fra $10 til $6000. Innskudd er gratis og umiddelbare. En bettingside med rask utbetaling muliggjør et problemfritt lommeboksystem for å flytte penger raskt fra spillernes mobiltelefoner. En sikker autentiseringsmetode eliminerer behovet for å legge inn personlige opplysninger som navn og kortnummer.

Metodene ovenfor fungerer også for uttak bortsett fra Neosurf, Paysafecard og Mastercard. Minste daglige uttaksgrense på en Fastpay-spillside er $20, mens maksimum kan være $3000. Behandlingstiden avhenger av det valgte betalingsalternativet. E-lommebøker er generelt raskest, mens bankoverføringer ofte tar lengre tid.

Beste betalingsmåter
Hvorfor velge en Fastpay eSport-bettingside?

Hvorfor velge en Fastpay eSport-bettingside?

Selv om Fastpay-gambling er relativt nytt i bransjen, har det alt som en moderne gambler forventer av en online bettingside. Spillbiblioteket presenterer titler på toppnivå som er både underholdende og lukrative. Den mest enestående fordelen er muligheten til å behandle utbetalinger raskt.

De varierte betalingsmetodene gjør det lettere for et internasjonalt publikum å spille med forskjellige valutaer på en bettingside med raske utbetalinger.

Hvorfor velge en Fastpay eSport-bettingside?