Velkomstbonus

Velkomstbonuser for esportstipping er blant de beste kampanjene en spiller kan gjøre krav på etter å ha registrert seg på et nettsted for online esportstipping. Denne artikkelen går nærmere inn på disse bonusene for å finne ut hva de er, hvordan de fungerer, hvordan du kan kreve dem og mer. Som navnet antyder, er velkomstbonuser kampanjer som eSports bookies benytter for nye spillere. Det er to hovedtyper velkomstbonuser; ingen innskudd og innskuddsbonuser.

Er det verdt å kreve disse bonusene? Eller er det bare en fin måte å tiltrekke seg nye spillere på? Lær mer om hvordan du bruker bonuser uten innskudd og innskudd etter å ha åpnet en konto hos en esportbookie.

Velkomstbonus
Hvordan fungerer en esports bettingbonus?Hvordan kreve velkomstbonuserOmsetningskravVelkomstbonus tips og triksAnsvarlig gambling
Hvordan fungerer en esports bettingbonus?

Hvordan fungerer en esports bettingbonus?

Mange spillere har en tendens til å unngå online bonuser fordi de ikke høres legitime ut. Sannheten er imidlertid at velkomstbonuser for eSport-spill er ekte, i det minste på lisensierte og regulerte nettsteder. For ordens skyld er det noen tvilsomme spillsider hvis bonuser ikke er legitime, men alle nettstedene som er oppført på denne siden er ekte.

Nå er det store spørsmålet, hvorfor skulle eSports bookmakere gi spillere gratis penger?

Vi vil. Svaret er enkelt – å tiltrekke seg nye spillere i en online eSports bettingindustri som er så konkurransedyktig. Mens reload-bonuser er for kundebevaring, er velkomstbonuser ment å få nye spillere om bord. Det som skjer er at bookmakeren setter et budsjett for markedsføring og en av markedsføringsstrategiene er kampanjer.

Esports-betting bonuser uten innskudd

Som navnet antyder, er bonusen uten innskudd et tilbud som belønner spillere med en bonus for bare å registrere seg på en eSports bettingside. De trenger ikke å sette inn penger for å kreve dette tilbudet.

Gratisspill uten innskuddsbonus er en standard bonus uten innskudd som gir spillere et fast beløp. Den andre typen er den utbetalbare bonusen uten innskudd som spillere kan bruke til å satse på eSport med ekte penger og vinne ekte penger. Til slutt kan eSports-spillere dra nytte av de ikke-utbetalbare bonusene uten innskudd, som gir spillere penger å spille, men de kan ikke tas ut.

Esports betting innskuddsbonuser

Også kjent som en matchbonus, er bonusen uten innskudd et velkomsttilbud som belønner spillere når de setter inn for første gang. De fleste innskuddsbonuser matcher beløpet som er satt inn med en viss prosentandel opp til et fastsatt beløp. Det kan være en innskuddsbonus på 50 %, 100 % eller enda mer.

Bare for å nevne, på noen spillsider, innskuddsbonuser kan tilbys i andre, tredje og til og med fjerde innskudd.

Hvordan fungerer en esports bettingbonus?
Hvordan kreve velkomstbonuser

Hvordan kreve velkomstbonuser

Hvordan aktiveres velkomstbonuser etter oppfyllelse av kvalifikasjonskravene? Vel, det er to måter. Først krediteres bonusen automatisk til spillerens konto. Det er den enkleste måten å kreve en bonus på. Alternativt må spillere aktivere bonusen ved å bruke eSports-betting-velkomstbonuskoder eller kuponger. Det er en spilleautomat hvor disse kodene fylles ut for å aktivere bonusen.

Slik bruker du velkomstbonuser for esportstipping

Velkomstbonuser er alle morsomme, men eSports-spillere bør vite hvordan de skal utnyttes godt. Dessverre ender de fleste spillere som krever velkomstbonuser opp med å kaste bort dem på bare noen få spill på grunn av mangel på kunnskap om hva som er bak gardinen. I dette segmentet kan du finne ut alt du trenger å vite om bruk av velkomstbonuser.

Hvordan kreve velkomstbonuser
Omsetningskrav

Omsetningskrav

Mens velkomstbonuser høres lukrative ut, er de bundet av strenge omsetningskrav. Selv om bookies skvetter penger i form av bonuser, har de satt noen begrensninger for å gjøre det vanskelig for spillere å få mest mulig ut av velkomstbonuser. Disse begrensningene er det som kalles omsetningskrav eller gjennomspillingskrav.

For det første er et omsetningskrav en multiplikator av antall ganger spillere må spille gjennom en bonus før de kan ta ut gevinster. For eksempel, hvis en spiller krever et innskuddsmatch hos en bookie med et 20x omsetningskrav, må han spille gjennom bonusen 20 ganger før de er kvalifisert for et uttak. Vel, det er en stor utfordring å spille gjennom 20 ganger uten å tape alle pengene.

Esports bettingsider med de mest lukrative bonusene har de høyeste og strengeste omsetningskravene i de fleste scenarier.

Odds og spillgrenser

I tillegg til omsetningskravene, gjør bookmakere det vanskelig for spillere å vinne ekte penger ved hjelp av bonuser ved å sette minimum odds. For eksempel kan en eSport-spillside tilby en 150 % bonus, men bonusen gjelder kun på høye odds. I tillegg til grensen på odds, er noen velkomstbonuser gjeldende for utvalgte eSport-spill.

Omsetningskrav
Velkomstbonus tips og triks

Velkomstbonus tips og triks

Selv om bettingsider gjør det vanskelig for spillere å bruke bonuser, er det fortsatt mulig å utnytte velkomstbonuser.

Det første tipset er å alltid være på jakt, ikke bare etter velkomstbonuser, men de mest lukrative. Spillere kan velge å jakte på seg selv eller utnytte bookmakere som viser eSports bookmakere med de høyeste velkomstbonusene.

Et annet tips som kun gjelder bettingsider uten oddsgrenser er å satse på de laveste oddsene. I motsetning til høye odds, har innsatser med lave odds stor sannsynlighet for å komme gjennom. Når det er sagt, å gå lavt er et smart tips for å slå omsetningskravene. Problemet er bare at utbyttet ikke er så høyt likevel.

Nå som de høye omsetningskravene reduserer sjansene for å gjøre noe ut av bonuser, bør tippere forfølge velkomstbonuser med lavere gjennomspillingskrav. Dette er et enkelt sportstips bonustips å tjene penger på. Det er lettere å slå et 15x omsetningskrav enn 30x.

Det er også viktig å sjekke gyldighetsperioden til velkomstbonusen. Ofte krever spillere disse bonusene, men bruker dem ikke innen den angitte perioden. Høres morsomt ut, men ja, bonuser har utløpsdatoer.

Satser klokt. Bare fordi det er en 100 % bonus betyr ikke det at den skal sløses bort på urealistiske odds. I stedet bør tippere forbli kloke tippere ved å bruke velkomstbonusen som ekte penger de satte inn. Å undersøke de forskjellige eSport-kampene og sjekke spådommer går langt.

Velkomstbonus tips og triks
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Velkomstbonuser er fantastiske og er blant årsakene til at mange spillere blir trukket inn i eSport-betting. Men de kan være en utløser av spilleavhengighet. Mange spillere bruker mer penger enn de har råd til å kreve bonuser.

Spillere må holde seg innenfor rammen av ansvarlig gambling. Å sette et budsjett for eSports-tipping og overholde det er avgjørende. Et annet tips er å aldri jage tap når du satser og alltid vite når du skal gå unna. Viktigere, eSports-tipping bør ikke være en erstatning for skole eller jobb.

Det var alt for denne guiden om velkomstbonuser for eSport-betting. Faktisk er online bettingtilbud for nye spillere verdt å jakte på. Det er imidlertid ikke lett å utnytte dem.

Ansvarlig gambling