Registreringsbonus

Esports-bettingsider bruker registreringsbonuser for å tiltrekke nye kunder. Nesten alle de fineste esport-bettingsidene vil gi nye kunder en heftig velkomstbonus. Dette er tilbud som gir deg ekstra spillemidler som du kan bruke til å spille på e-sport som Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends og andre.

Det er alltid hyggelig å bruke registreringsbonustilbud etter at du har registrert deg på et online esports-bettingnettsted. Disse nettstedene kan tilby gode kampanjer for sine nye kunder som er verdt å kreve.

Registreringsbonus
Finn registreringsbonuser på esports bettingsider

Finn registreringsbonuser på esports bettingsider

Det første trinnet er å finne de beste bettingsidene som tilbyr esports bonuser. Nye spillere kan dra nytte av registreringsbonuser på de fleste av de viktigste bettingsidene med eSport-markeder. Verifiserte og pålitelige selskaper som 1xBet, Betsson og Betsafe tilbyr en rekke tiltalende registreringsincentiver for å lokke nye tippere til å plassere spill på deres plattformer.

Det neste trinnet er å opprette eller registrere deg for en konto. Velg din foretrukne betalingsmåte og innskuddsbeløp, og e-sportboken din tar seg av resten. Det er et smart alternativ å studere det som står med liten skrift på dette stadiet, fordi omsetningsbeløp og andre forhold og kriterier vanligvis er det som avgjør om en e-sportsbonus er verdt det.

Basert på bookmakeren du velger, kan du motta bonuspengene dine umiddelbart, mens andre kan be deg om å legge inn en kode manuelt ved ditt første innskudd. Husk at størrelsen på ditt første innskudd i de fleste tilfeller har en betydelig innvirkning på bonusmidlene dine.

Finn registreringsbonuser på esports bettingsider
Hvordan fungerer en registreringsbonus?

Hvordan fungerer en registreringsbonus?

Den vanligste typen eSportsbook-registreringstilbud er en innskuddsmatchbonus, som du kan forvente å se når du først registrerer deg for en ny nettside.

Nettstedet vil godta innskuddet ditt og gi deg gratis spillkreditter som du kan bruke til å plassere spill på deres plattform. Dette er sant for 100 % treff, men noen eSport-spillsider gir deg kanskje bare 50 % treff, noe som betyr at de kun vil kreditere deg med halvparten av det du satte inn.

Ettersom dette skjer i begynnelsen, påvirker registreringsbonuser sjelden hvordan du satser eller på hvilken eSport du satser, med mindre det står med liten skrift. Innskuddskamper har vanligvis et minimumsinnskuddskrav for at bonusen skal aktiveres, samt et maksimalt beløp med ekstra penger nettsiden vil gi deg dersom du kvalifiserer deg.

For eksempel kan nettstedet indikere at bonusen bare vil utløses hvis du setter inn minst $10 og at kampanjen bare vil doble innskuddet ditt opp til $500 i gratis kreditter. Med andre ord, hvis du setter inn $500 eller mindre, vil nettsiden matche innskuddet ditt 100 prosent. Men hvis du setter inn $600, vil bonuspengene dine bare være $500. Du vil ikke være kvalifisert for en bonus hvis du setter inn mindre enn $10.

Slik bruker du en registreringsbonus

I stedet for en eSport, bestemmer din foretrukne eSports bettingside hvordan du bruker en registreringsbonus. Mesteparten av disse brukes automatisk når du registrerer deg og gjør ditt første innskudd, mens noen trenger at du legger inn en spesifikk kode som tidligere ble utstedt til deg. Det er imidlertid eSport-spillstrategier som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av en registrering eller velkomstbonus.

Hvordan fungerer en registreringsbonus?
Tips og triks for gratisspill

Tips og triks for gratisspill

Diversifisering av innsats

Sportsspillere kan bruke registreringsbonuser til å satse på mange lag eller spillere uten å risikere pengene sine. For å si det på en annen måte, kan du plassere en innsats på et lag du vanligvis ikke ville tilbake. Selv om du taper, vil beløpet bli fjernet fra bonusmidlene i stedet for innskuddet med ekte penger. Dessverre er det flere unntak fra denne regelen, siden visse gamblingsider kan kreve at du gjør et innskudd med ekte penger før du får tilgang til bonuspenger.

Noen mennesker kan til og med satse på underdogs. Med en betydelig registreringsbonus kan spillere begynne å satse på underdogs og gå mot favorittene uten å sette kapitalen deres i fare. Hvis de taper, trekkes bonuspengene deres. Imidlertid står de til å tjene alle de ekte pengene på innsatsen deres hvis innsatsen vinner.

Satser på begge sider av markedet

"Begge sider av en markedsmetode" innebærer at en gambler satser et bonusspill på det motsatte resultatet av det de allerede har satset på. Fortjeneste sikres effektivt med denne strategien.

En Valorant-spiller kan for eksempel satse sine egne penger på Team Liquid til -2,5 i et spill. De setter en bonusinnsats med samme verdi som deres opprinnelige innsats når spillet nærmer seg for å støtte Team Liquids motstander på +2,5. På denne måten, uansett hva som skjer, vil penger bli refundert i en eller annen form.

Tips og triks for gratisspill
Shopping rundt etter alternativer

Shopping rundt etter alternativer

Når det kommer til eSports-tipping, bør du alltid slå deg sammen med noen forskjellige sider slik at du kan sammenligne priser. Du vil også kunne velge kampanjer fra et utvalg av ulike bøker som en bonus. Det er ingenting galt med å hoppe fra en side til den neste på jakt etter spesialtilbud. Dette er noe som flere dyktige eSport-beddere til en viss grad utfører.

Hvis du finner et fantastisk tilbud på et annet nettsted som appellerer til deg, flytte en del av pengene dine over og dra nytte av det. Du har muligheten til å bli eller flytte pengene tilbake til det opprinnelige nettstedet ditt etter at kampanjen er avsluttet.

La oss si at du liker League of Legends-spill, og en annen online sportsbook tilbyr en registreringsbonus under Worlds. Du ville være gal hvis du ikke drar full nytte av det, i det minste for resten av arrangementet.

Selvfølgelig vil du være sikker på at du fullt ut forstår alle begrensningene for hver bonus, slik at pengene dine ikke ender opp hvor de ikke hører hjemme. Husk at utmerkede linjer alltid vil overgå enhver kampanje. Ikke la deg distrahere av bonuser og mist av syne hovedmålet ditt om å lage eksepsjonelle verdivalg og vinnende spill.

Shopping rundt etter alternativer
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Vurder gambling som bare et underholdningsmiddel. Du må forvente å tape penger og akseptere disse tapene som en nødvendig del av moroa. Dette er den riktige tilnærmingen til gambling.

Mennesker som forventer eller krever å vinne er der spilleavhengighet generelt setter rot. Når de taper, kan de bli frustrerte eller engstelige, noe som fører til at de risikerer enda mer penger for å hente inn tapene sine. Dette kan sette i gang en forferdelig kjedereaksjon som raskt kommer ut av kontroll.

Sett til side et bestemt beløp som du er villig til å tape i en gitt periode. Hvis du setter begrensninger for deg selv og holder deg til dem, bør du være i stand til å nyte pengespillet ditt uten å havne i vanskeligheter.

Administrer hvor mye tid du bruker på gambling på samme måte som du kontrollerer hvor mye penger du bruker. Å spille på fritiden er OK så lenge du har råd, men du vil ikke at det skal ta over livet ditt.

Hvis du vet, eller mistenker, at gambling blir problematisk for deg, ikke vær flau over å henvende deg til noen. Det er ingenting å skamme seg over, og det er meningsløst å prøve å løse situasjonen på egenhånd. Hvis du ikke er komfortabel med å diskutere problemene dine med venner eller familie, kan visse organisasjoner hjelpe deg.

Ansvarlig gambling