Lojalitetsbonus

Dagens eSport-spillsider har forskjellige måter å belønne hengivne spillere på. Hvis du spiller regelmessig, vil sportsbooken invitere deg til ulike lojalitetsprogrammer på et tidspunkt. Etter å ha blitt med i klubben, vil du begynne å tjene poeng når du deltar i visse aktiviteter, for eksempel å sette inn penger på kontoen din.

De akkumulerte poengene kan være din lojalitetsbonus, som du kan løse inn mot kontanter og andre fordeler. Denne tippebonusen kommer vanligvis med forhåndsbestemte nivåer. Du beveger deg opp på rangstigen og mottar nye belønninger etter hvert som du spiller mer. Lojalitetsbonuser kan ha forskjellige former, og du må forstå hver type for å få mest mulig ut av den.

Lojalitetsbonus
Hvordan fungerer lojalitetsbonuser på nett?Hvordan bruke lojalitetsbonuserTips og triks for gratisspillAnsvarlig spilling

Begrunnelsen for en lojalitetsbonus er åpenbar. Det gir mer valuta for pengene. Tenk deg å bruke gratisspill uten innskudd. Bookmakeren får deg til å føle deg verdsatt for ditt engasjement og hardt arbeid. Med disse online bettingtilbudene er det ingen skjulte avgifter eller komplekse innsatsbetingelser.

Ved å delta i et eSports lojalitetsprogram kan ikke strenge krav låse gevinstene dine. Dessuten er mange e-sportsbøker med lojalitetsprogrammer legitime og pålitelige, og deres hovedmål er å dyrke langvarige relasjoner med kundene sine. Ingen falske bookmaker ville investere ressursene sine på slike programmer.

Section icon
Hvordan fungerer lojalitetsbonuser på nett?

Hvordan fungerer lojalitetsbonuser på nett?

Lojalitetsbonuser kan innløses eller ikke innløses. Hvis de kan løses inn, mottar du bonuspengene i bankrollsaldoen din, og du kan ta dem ut eller bruke dem til å plassere flere innsatser. Ikke-innløselig betyr at du ikke kan ta ut bonuspengene, så du må omsette dem og vinne for å ta ut.

Gjennomspillings- eller overrullingshastigheten til en tippebonus beregnes i henhold til bonusmultiplikator, innskuddsmultiplikator eller summen av innskudd og bonusmultiplikator. Du finner disse detaljene i vilkårsdelen. Ikke alle spill vil gi deg 100 % av innskuddet ditt som en bonus.

En av de mest spennende lojalitetsbonusene er gratisspillet uten innskudd. Så lenge du er kvalifisert for det, krediterer bookmakeren din spillekonto med noen penger når du aktiverer bonusen. Dette er vanligvis en liten økning til bankrollen din, si $5 til $20. Noen få ting du bør huske på når du bruker et gratisspill inkluderer gyldighetsperioden, som kan være alt fra en uke til en måned.

Sørg for at du har brukt de gratis pengene i den angitte tidsrammen. Igjen må du bruke gratisspillet totalt, og du kan kanskje ikke dele det opp i mindre innsatser. Premien for et vinnende spill kommer fra innsatsen og ikke gratisinnsatsbeløpet. I utgangspunktet vil du plassere risikofrie spill uten å legge til ekte penger på kontoen din for å aktivere bonusen.

Hvordan fungerer lojalitetsbonuser på nett?
Hvordan bruke lojalitetsbonuser

Hvordan bruke lojalitetsbonuser

Før du deltar i et lojalitetsprogram, er det viktig å kjenne det grunnleggende. Når det gjelder å velge en bookmaker, er det enkelt esports betting bonus kan gjøre en stor forskjell. Dermed er det noe du bør regne med og sørge for å forstå det grundig. Et aspekt å være oppmerksom på er gjennomspillingshastigheten og hva som skal til for å komme videre i lojalitetsprogramstigen.

Bookmakeren kan ha et innløsningssystem som konverterer poeng til kontantbelønninger. Enkelte spill og aktiviteter gir flere poeng enn andre.

Før du aktiverer en bonus, sjekk bonusprosenten og maksimumsbeløpet. Mange esports-spillplattformer matcher innskudd med 100 %, mens noen matcher opptil 200 %. Så langt det maksimale bonusbeløpet går, er summen aldri fast. Det kan være $100 til $200, men noen nettsteder gir lojale spillere ubegrensede bonusbeløp. Du må forstå de to konseptene for å beregne hvor mye du kvalifiserer for fra ditt første innskudd.

Når du er en lojal eSport-spiller, vil det være mange belønninger å dra nytte av. Et populært alternativ er cashback-bonusen, som er som en påfylling på spillekontoen din. Cashback-bonusen kommer som en prosentandel av innsatsen din. Jo mer du satser, jo mer kan du motta som cashback. Noen ganger kan du bytte lojalitetspoeng mot kontanter.

Hvis du satser $50 på FIFA og får en refusjon på $50 uansett utfall, kvalifiserer dette som en cashback-bonus. Andre fordeler med et lojalitetsprogram er vanlige billetter til turneringer, gratiskort og tilpassede tilbud. Du kan også vinne tilbehør og suvenirer fra en lojalitetsbonus. Noen veteranspillere har også vunnet hotellopphold og reiser.

Hvordan bruke lojalitetsbonuser
Tips og triks for gratisspill

Tips og triks for gratisspill

Selv om du kanskje er begeistret for eSports-spill uten innskuddsbonus, må du vite at noen lojalitetsbonuser er begrenset til spesifikke spill. I så fall, sørg for at du vet hvordan du spiller disse spillene. Hvis tilbudet er begrenset til CS: GO, spør deg selv om dette er et spill du liker å spille. Mens 100 gratisspill virker attraktive for enhver tipper, hva om de kun er for Apex Legends-spillere?

Tenk deg at du mottar en cashback-kampanje på Call of Duty: Warzone, men ennå ikke er kjent med spillingen? Ikke ta en spillspesifikk bonuskode hvis du ikke vet hvordan du spiller det nevnte spillet.

Et annet tips for bruk av gratisspill er at du aldri bør misbruke disse online bettingtilbudene. Din favoritt e-sportbok vil regelmessig legge ut lojalitetskampanjer og til og med sende dem rett til e-postinnboksen din. Det kan være fristende å misbruke disse funksjonene.

Tilbyderen ønsker også å få avkastning på investeringen, på samme måte som du ønsker å oppnå gevinst ved å ta ut gevinstene dine. Så ikke overskrid den maksimale innsatsen som kreves av nettstedet. Ellers vil du presentere deg selv som en fordelsspiller, og innsatsen din vil reduseres med umiddelbar virkning.

Tips og triks for gratisspill
Ansvarlig spilling

Ansvarlig spilling

Esportstipping skal være morsomt, men det er lett å bli fanget av øyeblikket. Hvis du ønsker å være en ansvarlig online spiller, start med å lære reglene. Hvordan spillene fungerer og deres vilkår og betingelser.

Den virkelige moroa med online betting er å ta informerte beslutninger i stedet for å være avhengig av ren flaks. Dette krever at man setter grenser når man spiller. Planlegg eSports-spill på bestemte dager som helger og helligdager uten å forstyrre familiens tid og den daglige jobben din.

Ikke glem å sette en kostnadsgrense. Det kan være lurt å holde bankkortene unna. Husk at langvarig spilling kan føre til hjernetretthet, så det er greit å strekke seg og ta korte pauser. Hvis du tror du har et gamblingproblem, bør du vurdere å ekskludere deg selv fra online esport bookie ved å stenge kontoen din for en stund. Til slutt, ikke nøl med å søke profesjonell hjelp og økonomisk råd.

Ansvarlig spilling