Henvisningsbonus

Henvisningsbonuser gis til en aktiv spiller som får en venn av seg til å bli med på e-sportstippingssidene. Fordi den aktive spilleren henviste en ny spiller til nettsiden, får de begge en bonus som er ment å forbedre spillingen deres. Hvis det nye medlemmet også henviser en venn, vil de også få en bonus og så videre. Ofte er det en bonus uten innskudd, som er en sjanse til å spille uten å måtte bruke noen form for penger. Det er en metode som ofte tilbys av bookmakere fordi den har mange fordeler for spilleren, men også for nettsiden.

Det hjelper en ny spiller å få en følelse av nettsiden, hvordan den fungerer, om den tilbyr det de leter etter. Hvis det gjør det, vil de registrere seg og begynne å spille med sine egne penger. Å ha en bonus uten innskudd oppmuntrer dem til å finne nye medlemmer som vil registrere seg, slik at de også kan nyte en bonus uten innskudd. Dette skaper en kjede som hjelper e-sportspillsiden med å få flere spillere og bli bedre kjent.

Henvisningsbonus
Hvordan fungerer henvisningsbonuser på nett?Slik bruker du henvisningsbonuserPåminnelser
Hvordan fungerer henvisningsbonuser på nett?

Hvordan fungerer henvisningsbonuser på nett?

Når du registrerer deg, vil den nye spilleren indikere at de ble henvist av deg, et aktivt medlem av nettstedet. Ved å gjøre det vil du motta en henvisningsbonus som lar deg og det nyeste medlemmet du henviste til spille uten å måtte bruke dine egne penger.

Du finner denne bonusen i kontovarslene. Dette kalles også a bonus uten innskudd. Med denne bonusen vil du kunne plassere spill uten å måtte trekke penger fra din personlige konto. Du vil kunne bruke pengene fra bonusen til å plassere noen innsatser.

Personen du henviste til deg vil også få kreditert et beløp og vil kunne henvise noen personer til å motta en henvisningsbonus. For et nytt medlem er dette ideelt for å få en følelse av hvordan nettsiden ser ut og for å se om tjenestene som tilbys er opp til deres forventninger. For det aktive medlemmet er det en liten belønning for å kunne spre det gode ordet om disse esports bettingsidene.

Hvordan fungerer henvisningsbonuser på nett?
Slik bruker du henvisningsbonuser

Slik bruker du henvisningsbonuser

Sørg for at du vet hvor mange referanser du kan gi ut, for det er til din fordel å markedsføre vår beste nettsteder for esportstipping. Hver gang et nytt medlem registrerer seg med navnet ditt som referanse, vil du motta henvisningsbonusen. For å gjøre det mest fordelaktig for deg, kan du dele nettstedet vårt på sosiale medieplattformer eller snakke om oss med venner og familie. Det er en veldig enkel måte å få tilgang til gratisspill, som kan tillate deg å vinne og fortsette å satse gratis!

Det er imidlertid veldig viktig at du tar en titt på vilkårene og retningslinjene for bonusen din, siden noen har utløpsdatoer. Vanligvis må du bruke bonusen din mindre enn 30 dager etter at du har mottatt den. I løpet av denne perioden kan du imidlertid velge å samle bonusene dine og bruke dem alle samtidig, akkurat som du kan velge å bruke dem separat. Avhengig av spillestilen din, har begge alternativene sine fordeler og ulemper.

Hvis du bestemmer deg for å bruke bonusene dine en etter en når du mottar dem, lar det deg prøve ut mange forskjellige typer spill gratis. Du kan legge inn en bonus i et spill, en annen i et annet spill og så videre. Du kommer garantert ikke til å glemme utløpsdatoene fordi du bruker bonusene umiddelbart.

Dessuten vil disse gratisspillene motivere deg umiddelbart til å prøve å få flere venner til å registrere seg slik at du kan motta flere bonuser. Dette er imidlertid farlig med tanke på gambling og spillavhengighet.

Sørg for at du er i stand til å beholde kontrollen, og hvis ikke, skal du slutte å besøke esports-bettingsidene. Et annet negativt poeng vil være at hvis du ønsker å gjøre en stor innsats, har du ikke noe annet valg enn å bruke dine egne penger, mens hvis du samler opp bonusene dine vil du kunne satse mer uten å bruke penger.

Hvis du bestemmer deg for å samle bonusene dine og bruke dem alle samtidig, lar det deg gjøre en større innsats og ha sjansen til å vinne mer. Dessuten, fordi du spiller alt på en gang, blir ikke spill en vane for deg, noe som kan bidra til å forebygge spilleavhengighet. Du må imidlertid være veldig forsiktig med den metoden, fordi alle henvisningsbonuser vil ha forskjellige utløpsdatoer.

Det ville være svært uheldig hvis du feilberegner noe og ender opp med å tape penger fordi du har ventet for lenge. I motsetning til om du bruker bonusene dine én etter én, er det mindre sannsynlig at du prøver forskjellige typer spill, fordi det er mest sannsynlig at du bruker alle bonusene dine samtidig i samme spill.

Slik bruker du henvisningsbonuser
Påminnelser

Påminnelser

Vær ærlig med deg selv

Husk at du er den som kjenner deg selv best. Dette er bare tips og triks for å gi deg en generell idé om hva du kan gjøre med henvisningsbonusen din, men denne listen er ikke uttømmende. Du kan bruke bonusene dine slik du vil, og du er den eneste som vet hva som er best for din type spilling og hva du ønsker å oppnå.

Ansvarlig spilling

Spill alltid ansvarlig. Sørg for at det er grenser for dine innskudd og at betting ikke blir en vane for deg. Sørg for at du beskytter deg selv og andre, samt ha en auto-ekskluderingspolicy hvis ting går ut av kontroll. Det er sunt å ta en pause, det er til og med veldig gunstig. Spill er ikke et synonym for å vinne og å vinne er ikke et synonym for å alltid vinne. Hvis du eller noen du kjenner trenger hjelp med en spillavhengighet, er det tilgjengelige ressurser, sørg for at du sjekker dem ut. Tipping skal være hyggelig og sporadisk, så sørg for at det forblir slik!

Påminnelser