Betsson gjennomgang av eSports-spill 2024 - Spill

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVelkomstbonus opptil €100 + 101 gratisspinn
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

Selv om eSport bare har vært tilgjengelig en stund, kan de fleste tradisjonelle tippere ikke få nok av dem. En av faktorene for å forklare denne nye trenden er at disse elektroniske sportene gjør det mulig for dem å oppleve noe annerledes. De er også mer spennende enn en mengde vanlige idretter.

I motsetning til noen sporter på bettingmarkedet, kan tippere satse på eSport når som helst på året. Det er mange spillalternativer, som gjør dem i stand til å oppdage de som gir gjenklang med deres hjerter.

Toppfavoritt eSport hos Betsson

Betsson tilbyr odds på dagens mest spennende eSport-spill. Denne spillplattformen oppfordrer medlemmene til å foreta omfattende forskning på en spesifikk elektronisk sport før de satser på den. De viktigste detaljene for å finne ut er lagenes gevinstrater, statistikk og ledelse.

Når dette skrives, har Betssons eSports-seksjon disse alternativene:

Counter-Strike: Global offensiv

Valve and Hidden Path Entertainment laget dette videospillet. CS: GÅ er en del av Counter-Strike-serien, som består av førstepersonsskytespill for flere spillere. Disse eSportene kommer med to lag – terrorister og kontraterrorister, som jobber mot hverandre.

CS: GO har ni spillmoduser: Deathmatch, Competitive, Demolition, Casual, Arms Race, Danger Zone, Retakes, Wingman og Flying Scoutsman. Hver av disse har unike egenskaper for å skille den fra en annen.

League of Legends

Med rundt 100 millioner spillere hver måned, League of Legends (LoL) er på listen over de mest populære e-sportene over hele verden. Riot Games, en respektert videospillskaper og e-sportsturneringsarrangør, utviklet dette multi-player online battle arena (MOBA) spillet.

Esport-entusiaster spiller LoL på grunn av dens konkurransedyktige natur. Riot oppdaterer dette videospillet regelmessig for å sikre at spillere ikke kjeder seg. Å lære å spille LoL er også ukomplisert.

Dota 2

Dette er en annen eSport-medlemmer av Betsson kan satse på. Valve opprettet og publiserte dette MOBA-videospillet. Spillere som satser på Dota 2 bør se så mange spill og turneringer de kan. Dette gjør dem i stand til å forstå Dota 2-spill markeder og dette spillets format.

Gamblere bør også komme opp med en effektiv spillstrategi.

FIFA eSport

FIFA eSport er den nye mani, spesielt blant fotballfans. Heldigvis tilbyr Betsson en liste over kommende turneringer og kamper for medlemmer å satse på. De bør kjenne til FIFA-oddsene før de plasserer sine spill. Disse inkluderer handikap, spill på gang, totalt antall mål, kampspill og turneringsspill.

Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six er populær i e-sportscenen i dag. Dette taktiske førstepersons skytespillet har en konkurransescene som trekker spillere til seg. Selv om den ikke kommer med så mange eller store arrangementer som CS: GO, har den fortsatt mye å tilby spillere, inkludert uovertruffen spenning.

Når en gambler hos Betsson ønsker å unngå forvirring når de plasserer innsatser på dette spillet, bør de forstå de forskjellige typene innsatser som er tilgjengelige.

The World of Betsson Esports Betting
2022-10-27

The World of Betsson Esports Betting

Å hjelpe Betsson Group utvide sin online sportsbook til USA, har betalingsprosessor Nuvei inngått samarbeid med det svenske gamblingselskapet. I Colorado har Betsson etablert en virksomhet som går under navnet Betsafe. Spillere kan automatisk sette inn penger på spillekontoene sine fra bankkontoene sine ved å bruke Nuveis umiddelbare bankoverføringsfunksjon.