Betsson gjennomgang av eSports-spill 2024 - Bonuser

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVelkomstbonus opptil €100 + 101 gratisspinn
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Bonuser

Bonuser

Kampanjer er en av de mest tiltalende aspektene ved Betsson. Et flertall av tippere registrerer seg på denne nettsiden for å kreve bonusene som tilbys og bruke dem til deres fulle fordel. Her er noen av sportsbook-tilbudene som er tilgjengelige på denne plattformen når dette skrives.

Velkomstbonus

Alle nye medlemmer hos Betsson har rett til en 100 % registreringsbonus (opptil €100) + €10 gratisspill. De er pålagt å sette inn minst €10 for å utnytte dette tilbudet fullt ut. Man kan ikke kreve denne velkomstbonusen hvis de har likt den før eller adressen deres samsvarer med en eksisterende spillers.

Spesielt kommer denne kampanjen med flere vilkår og betingelser. For eksempel er omsetningskravet 12 ganger verdien på odds på minst 1,50. Spillere som gjør sitt første innskudd via Neteller eller Skrill er ikke kvalifisert for dette tilbudet, som utløper innen en måned.

Det internasjonale multiplumet

Dette er nok et spennende tilbud tilgjengelig hos Betsson for øyeblikket. Det lar spillere motta et gratisspill på €10 for å satse på deres foretrukne e-sport. De må først plassere et kvalifiserende spill på €20 eller mer før de melder seg på for å bli kvalifisert for denne kampanjen.

Den totale oddsen for kvalifiserende spill skal være 1,50 eller høyere og må plasseres med ekte penger, ikke bonus. Brukere kan bare gjøre krav på dette tilbudet én gang i uken.

10 000 € ukentlig trekning

Alle tippere som ønsker å motta en andel på €10 000 ukentlig bør vurdere å gripe denne kampanjen. De må melde seg på og plassere en innsats på minst €20 (odds 1,50+) på en bestemt eSport.

Den ukentlige trekningen på €10 000 er tilgjengelig for både nye Betsson-medlemmer og eksisterende.

Accra forsikring

Betssons Accra Insurance-kampanjefunksjon er for akkumulatorsatsinger som kombinerer fem forskjellige sporter. Disse spillene er kvalifisert for en refusjon på €20 hvis tipperen plasserer dem med ekte penger. De vil bare vinne dette tilbudet hvis deres akkumulatorspill har minimum fire vinnervalg og ett tapende etappe.

Spesielt, systemspill teller ikke, og gamblere har bare lov til å kreve tre refusjoner daglig.

Footy free bet

Footy Free Bet er blant Betssons beste helgetilbud akkurat nå. Det lar spillere nyte et gratisspill på €5. Medlemmer trenger bare å plassere en innsats verdt €15 eller høyere i Betssons spillebok for å gjøre krav på det. En av e-sportene de satser på bør komme med odds på 1,50+.

Betsson lar spillere bruke sitt gratisspill på €5 innen de tre første dagene etter å ha mottatt det på alle eSporter med odds 1,20+.

Bonus og innskudd Betsson

Det er bemerkelsesverdig at de fleste av Betssons tilbud trenger tippere for å sette inn et spesifikt beløp. For eksempel, når de er interessert i Footy Free Bet, må de være klare til å satse minst €15. Hvis de ikke gjør det, er ikke dette tilbudet for dem.

Ved å gjøre de nødvendige innskuddene, bør spillere være forsiktige når de velger betalingssystemer. Mens noen innskuddsmetoder gjør dem kvalifisert for tilbudene, kan andre diskvalifisere dem.

Registreringsprosess hos Betsson

Betsson-registreringsprosessen er enkel. Spillere må gå gjennom det for å utnytte dette selskapets tjenester og tilbud, inkludert velkomstbonusen. Detaljene som kreves under denne prosedyren inkluderer en gamblers e-postadresse og telefonnummer. Men de er ikke pålagt å skanne ID-ene eller spesifikke strømregninger.

Bonuskrav hos Betsson

Hver bonus som tilbys hos Betsson har sine egne krav. For eksempel må man sette inn minimum €10 for å kvalifisere for registreringsbonusen. De må også være nye på denne plattformen. Accra Insurance-tilbudet forplikter spillere til å satse på minst fem sporter, med bare ett tapende spill.

Betsson har forskjellige sider som forklarer kravene til forskjellige tilbud. Spillere bør gå gjennom dem for å forstå hva som må og ikke må av bonusene de håper å hevde for å få best mulig nytte av dem.

The World of Betsson Esports Betting
2022-10-27

The World of Betsson Esports Betting

Å hjelpe Betsson Group utvide sin online sportsbook til USA, har betalingsprosessor Nuvei inngått samarbeid med det svenske gamblingselskapet. I Colorado har Betsson etablert en virksomhet som går under navnet Betsafe. Spillere kan automatisk sette inn penger på spillekontoene sine fra bankkontoene sine ved å bruke Nuveis umiddelbare bankoverføringsfunksjon.