10bets omtale av ESports

Age Limit
10bet
10bet is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
MasterCardVisaPaysafe CardPayPalNetellerSkrillTrustly
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling CommissionSwedish Gambling Authority

Om

10bet er et populært gamblingselskap med mer enn én million registrerte aktive brukere. Det ble grunnlagt tilbake i 2003 under lisens fra Gambling Commission. Det er for tiden registrert på Malta og regulert av Malta Gaming Authority

Selskapet har også en svensk virksomhet under samme navn, lisensiert av den svenske pengespillmyndigheten. 10bet drives av Ocean Star Limited, et selskap som også er registrert på Malta. Den har også en ekstern bookmakerlisens i Irland. Lisensen ble utstedt til Blue Star Planet Limited av Revenue Commission.

Hvorfor satse på 10bet

10bet tilbyr et bredt spekter av fordeler, og det er derfor det alltid har vokst i popularitet. Nedenfor er noen grunner til å satse på 10bet.  

 • Spillvariasjon: 10bet har et fantastisk utvalg av spill som spillere kan satse på. De dekker en rekke ligaer, turneringer og sportsbegivenheter for å sikre at tippere har flest alternativer. Det inkluderer alle de viktigste eSport-arrangementene.

 • Bonuser: En annen grunn til å bli med 10bet er å nyte alle de lukrative bonusene som tilbys. Spillere kan få opptil 100 euro i bonusbelønninger for å bli med på siden.

 • Bankalternativer: 10bet har et bredt utvalg av sikre bankalternativer. Det betyr at alle kunder kan nyte fordelene med banktjenester via sine foretrukne kanaler. Noen betalingsalternativer inkluderer Visa-kort, MasterCard, Paysafe, Skrill, Neteller og ecoPayz.

 • Grensesnitt: 10bet brukergrensesnittet er ganske attraktivt og enkelt å navigere. Det gjør den egnet for nye spillere som ennå ikke har blitt vant til hvordan online betting fungerer.

 • eSports-spill: ESports-spill er ikke helt vanlig på de fleste bettingsider. Imidlertid er 10bet blant de beste spillleverandørene som tilbyr et bredt spekter av eSport-arrangementer og spillalternativer.

 • Odds: 10bet tilbyr konkurransedyktige odds, noe som resulterer i høyere gevinster for spillere.

 • Tilleggsfunksjoner: Tallrike andre funksjoner gjør spill på 10bet å foretrekke. Slike inkluderer uttaks- og livestreaming-funksjonene.

Betalingsalternativer

10bet har for tiden en rekke betalingsalternativer, som alle kan brukes til å gjøre innskudd. Imidlertid kan det hende at spillere ikke kan bruke noen betalingsalternativer for uttak.

Hovedalternativene inkluderer VISA, Verified, MasterCard, Skrill, Neteller, PaySafe, MuchBetter, Trustly og EPS. Betalingsbehandlingen gjøres vanligvis umiddelbart for alle betalingsalternativene for innskudd, og transaksjoner kan reflekteres på en brukers konto nesten umiddelbart. 

Uttak tar vanligvis mellom én og tre virkedager. Selskapet har topp sikkerhetsfunksjoner for alle bankalternativer. De forskjellige betalingsalternativene har også satt minimumsbeløp som spillere kan sette inn eller ta ut av gangen.

Populære spill på 10bet

10bet tillater spill på nesten alle de populære spillene i verden. Det inkluderer fotball, tennis, basketball, volleyball, cricket, rugby, golf, motorsport, sykling, hesteveddeløp MMA og dart. Spillere kan også satse på relativt mindre populære spill som futsal, sjakk og gælisk fotball.

Det som gjør at 10bet skiller seg ut fra resten av konkurrentene er dets brede spekter av eSport-spillalternativer. De to mest populære spillene er League of Legends og Counter-Strike Global Offensive (CSGO). Selskapet har alltid toppturneringer og spill av topplag, noe som sikrer at spillere får flest mulig spill på begivenheter de kan følge. 

Det brede utvalget av konkurranser som tilbys for CSGO inkluderer The International, Pro league, Master league, Overwatch, Dota 2, Rainbow Six, King of Glory, Volorant og Starcraft.

Typer spill på eSport

10bet har gjort en fantastisk jobb med hvordan de organiserer sine eSports-spillmarkeder på siden deres. Det gjør det mye enklere for spillere å finne ut hvilke typer spill som er tilgjengelige for dem til enhver tid. 

De tre hovedmarkedene som er tilgjengelige for eSport er pengelinjespill, spread-spill og over/under-markeder. Imidlertid er ikke alle markedene vanligvis tilgjengelige for alle funksjoner. Oddsen som gis er også ganske konkurransedyktig.

Spill på eSport hos 10bet

Å satse på eSport på 10bet er relativt enkelt. For å få tilgang til alle eSports-arrangementene trenger en spiller bare å finne og klikke på eSports-fanen, som ligger i venstre kolonne på hjemmesiden. Spilleren kan deretter sortere alle eSport-alternativene i henhold til tilgjengelige spilltyper og markeder. I tillegg inkluderer siden et rimelig antall eSport-spill som tippere kan satse på. Nedenfor er et høydepunkt av de beste favorittene.

Fordeler og ulemper med 10bet

Akkurat som med alle andre bettingsider, har 10bet sine fordeler og ulemper. Fordeler og ulemper påvirker kanskje ikke alle spillere på samme måte på grunn av forskjellige faktorer som geografiske steder.  

Fordeler

Brukervennlig: 10bet har et brukervennlig grensesnitt. I motsetning til mange konkurrerende online bettingleverandører, trenger ikke spillere å navigere mye for å finne eSports-spillbegivenheter og plassere spill.

Generøse bonuser: En annen toppproff til 10bet er at den tilbyr svært attraktive bonuser. De fleste av bonusbelønningene kan brukes til å plassere innsatser på eSports.  

Øyeblikkelig innskuddsbehandling: Alle innskudd i 10bet behandles umiddelbart. Det lar spillere nyte å satse på favorittspillene deres når som helst, da de ikke trenger å vente på at innskuddene deres skal behandles.  

Spillvariasjon: 10bet har også et relativt bredt utvalg av sporter som spillere kan satse på. Det inkluderer eSports-kategorien, som har mange av de mest populære spillene.  

Sjenerøse odds: 10bet er kjent for å gi sjenerøse odds, noe som betyr at spillere kan tjene mest mulig på sine innsatser. Spillere kan også motta odds i deres foretrukne formater, inkludert desimal-, brøk- og amerikanske formater.  

Livespill: Spillere har muligheten til å satse på både in-play og pre-match events.  

Ulemper

Relativt lange uttakstider: Behandlingstiden for uttak tar relativt lengre tid. Det er ingen mulighet for behandling av uttak samme dag.  

Begrenset turneringsdekning: eSport-turneringene og ligaene som er tilgjengelige på 10bet er relativt få. De dekker bare de beste og populære eSports-turneringene og -ligaene.

Spill

Topp favoritt eSport hos 10bet

Counter-Strike Global Offensive (CSGO)

CSGO er et populært flerspiller skytespill som ser ut til å tilby flest spillmarkeder på 10bet. Det er det fjerde spillet i Counter-Strike-serien av Hidden Path Entertainment og Valve. 

Den grunnleggende ideen bak spillet er at to lag, Terrorister og Counter-Terrorists, kjemper mot hverandre for å oppfylle noen av de mange forskjellige målene med spillet. Eksempler inkluderer Counter-Terrorists som forsøker å redde gisler tatt til fange av Terrorist-teamet.  

Dota 2

Dota 2 er et annet flerspillerspill som har en kamparena. Spillet involverer to lag, hver med fem spillere. Hvert av lagene eier en egen base, som de må beskytte mot det andre laget. Hvert lag har en helt som har unike evner og spillestiler. Vinnerlaget er det som ødelegger en struktur kalt Ancient, som ligger i motstanderens base.  

Honor of Kings

The Honor of Kings er også et annet flerspillerspill som har en kamparena. Det er blant de mest populære eSport-spillene, og registrerer millioner av aktive spillere hver måned.  

Spillet innebærer å kontrollere en karakter med forskjellige unike evner til å drepe motstandere og ikke-spillere. Drap belønner spillerne med gull og erfaring, brukt til å kjøpe gjenstander og låse opp flere evner for karakterene.  

League of Legends

League of Legends er et flerspillerspill utviklet av Riot Games. Det involverer to femspillerlag som må kjempe mot hverandre. Hovedmålet til hvert lag er å forsvare sitt territorium. 

Hver av de ti spillerne i spillet har kontroll over én Champion-karakter. Et lag vinner når det ødelegger Nexus til motstanderlaget etter å ha presset seg inn på dets territorium.  

Volorant

Valorant er et førstepersons skytespill utviklet av Riot-spill. Karakterene i spillet er basert på ulike kulturer fra ulike land. Spillere kan være på enten et angripende eller forsvarende lag, der hvert lag har fem spillere. 

Hver gevinst gir spillerne mer valuta i spillet, som de kan kjøpe flere våpen og ladninger med. En kamp involverer vanligvis 25 runder. Det første laget som vinner 13 runder blir vinneren av kampen.

Uttak

Hvordan gjøre et uttak med 10bet

Å foreta uttak krever også at brukeren logger seg på sin spillekonto. Han kan deretter navigere til uttakssiden og velge den mest passende uttakskanalen. Neste trinn er å velge ønsket uttaksbeløp, bekrefte transaksjonen og vente på at den skal behandles.  

Uttaksgrenser

Uttaksgrensene varierer basert på uttaksmetoden som brukes. Minimumsbeløpet er €10 for alle uttaksalternativene, bortsett fra bankoverføring som har et minimum på €25. Det maksimale uttaksbeløpet er €50 000 for alle alternativene bortsett fra Visa-kort og MuchBetter-alternativer. Visa-kort har en grense på €40.000, og MuchBetter har en grense på €10.000.

Mobiluttak

Det er mulig å gjøre uttak på mobil, avhengig av uttaksmetodene en spiller velger. Så lenge uttakskanalen tillater mobiluttak, bør spillere motta pengene sine fra hvor enn de måtte være.

Bonuser

10bet tilbyr et godt antall bonuser til alle kvalifiserte spillere. Spillere kan bruke bonusene til å plassere innsatser i de fleste spillmarkeder, inkludert esportsligaer og turneringer. 

Noe som er verdt å merke seg er at bonusene varierer basert på den fysiske plasseringen som en gambler registrerer seg på siden. Personer fra flere land kvalifiserer ikke for noen bonuser på 10bet. De forskjellige typene bonuser kommer også med forskjellige sett med vilkår og betingelser.

Bonus og innskudd på 10bet

10bet har noen innskuddsbonustilbud. De fleste av dem er kontantbonuser på opptil 50 % av innskuddene, begrenset til €50 til €100. Det er imidlertid ingen spesifikk innskuddsbonus som tilbys for eSports-spill. Bonuser som tildeles må også brukes innen en fastsatt varighet for å være gyldige.

Registreringsprosess hos 10bet

Registreringsprosessen hos 10bet er relativt enkel og tar bare noen få minutter. Det koster heller ingen penger å være med. Først må en spiller besøke den offisielle 10bet-nettsiden og klikke på registreringslenken for å starte prosessen. Det neste trinnet innebærer å legge til personopplysninger som selskapet vil bruke til identifikasjon og verifiseringsformål. 

Detaljene som kreves inkluderer bostedsland, telefonnummer, e-postadresse og fysisk adresse. Spilleren vil da velge et foretrukket brukernavn og sikkert passord. Han kan også velge å angi type oddsvisning og foretrukket valuta før han fortsetter.

Etter å ha lagt inn alle relevante detaljer, må spilleren legge inn en sikkerhetskode og godta alle vilkår og betingelser. 10bet vil da sende en bekreftelses-e-post til spilleren. Kontoen er klar til bruk etter at spilleren klikker på bekreftelseslenken som er sendt til e-posten hans. Det neste trinnet vil innebære å gjøre et innskudd og fortsette å spille.

Bonuskrav på 10bet

Alle bonuser som tilbys hos 10bet kommer med flere krav. Kravene dreier seg om kvalifikasjoner for bonusene og hvordan spillere kan bruke bonusene til deres fordel. Nedenfor er noen av de viktigste bonuskravene.

En spiller må gjøre et innskudd

En spiller må sette inn minst €15. Det er først da spilleren kan utnytte den aktuelle bonusen. Innskuddet må gjøres via en hvilken som helst innskuddsmetode som ikke involverer e-lommebøker for å kvalifisere for en bonus. 

Det betyr at innskudd gjort fra Skrill og Neteller ikke vil være kvalifisert for en bonus. I tillegg må spilleren også legge inn en bonuskode som gjenspeiler bonusen som skal tildeles. Bonuskodene er vanligvis tilgjengelige på den offisielle nettsiden og sosiale medieplattformer.

Omsetningskrav

Det er mulig å omsette bonustilbud på eSports-spill, vinne og ta ut gevinstene. En spiller må imidlertid oppfylle flere omsetningskrav før han kan ta ut eventuelle gevinster fra bonusen. For det første må spilleren omsette det kvalifiserende innskuddsbeløpet og bonusen som tildeles minst fem ganger. 

I tillegg må de fem innsatsene være på enkeltspill med minimum 1,8 odds eller kombinerte spill med minimum 1,4 odds per valg. Til slutt må spilleren også oppfylle omsetningskravene innen de første tretti dagene etter mottak av bonusen, hvoretter den tapes.

Begrensede bonuser

Alle bonustilbud er begrenset til individuelle spillere, husstandsadresse, familie, e-postadresse, telefonnummer, delte elektroniske enheter, betalingskontonummer og delt IP. Årsaken bak det er å hindre spillere fra å plassere innsatser sammen med andre spillere for å garantere fortjeneste fra bonuser uavhengig av utfallene.

Geografiske krav

Spillere kan ikke motta eller bruke bonustilbudene hvis de ikke er geografisk plassert i de kvalifiserte landene. Dette er uavhengig av nasjonalitetene som er angitt i personopplysningene som brukes for registrering.

Betalinger

10bet har mange betalingsalternativer, som sikrer at alle spillere kan sette inn eller ta ut penger på den mest praktiske måten for dem. Innskudd kan gjøres når som helst for å minimere sjansene for at en spillers spillopplevelse blir avbrutt lenge på grunn av mangel på midler. 

De viktigste innskuddsalternativene som er tilgjengelige på 10bet er Visa Card, MuchBetter, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, EPS, Sofort og Euteller. Uttaksalternativene er færre, inkludert Visa, muchBetter, Skrill, Neteller, Trustly og Fast Bank Transfer.

Innskudd

Hvordan gjøre et innskudd på 10bet

Det første trinnet for å sette inn penger er å logge inn på 10bet-kontoen. Etter å ha logget inn, skal spilleren navigere til innskuddssiden, som vil vise alle alternativene for innskuddsmetoder. Spilleren velger deretter den foretrukne innskuddsmetoden og velger passende beløp for å sette inn. Hvis spilleren har en bonuskode, kan han også skrive inn koden før han trykker på 'innskudd'-knappen. 

Spilleren vil da bli omdirigert til en betalingsbehandlingsside i henhold til betalingsalternativet som er valgt. For eksempel, ved innskudd fra en e-lommebok, vil siden omdirigere spilleren til e-lommebokkontoen hans, hvor han kan fullføre transaksjonen.

Behandlingstider for innskudd og uttak

Alle innskuddsmetoder behandles umiddelbart. Beløpet en spiller setter inn reflekteres vanligvis på kontoen hans innen noen få sekunder. Uttaksbehandlingen tar vanligvis litt lengre tid. Visa-kort og Trustly-uttak tar en til to virkedager. Resten av uttaksalternativene, bortsett fra direkte bankoverføring, behandler uttak innen to dager. Direkte bankoverføringer tar lengst, som tar opptil tre virkedager.

Ansvarlig Spill

Gambling byr på så mye moro at det kan bli avhengighetsskapende. Det er også risiko for å tape penger, noe som kan lande spillere i økonomiske spørsmål. Ansvarlig gambling er den beste løsningen for å unngå slike mulige effekter. For det bør spillere planlegge hvor lenge og hvor ofte de skal spille og holde seg til planen uavhengig av deres gamblingaktiviteter.

Spillere bør også lære å administrere bankrollen for å minimere tap og maksimere fortjenesten. Å lage et budsjett og følge en effektiv spillstrategi er den beste løsningen for det. For et tilfelle der tipperen ikke er i stand til å kontrollere sine gamblingaktiviteter, kan det være en god idé å søke profesjonell hjelp.

Brukerstøtte

10bet kundestøtte alternativer

10bet tilbyr pålitelige kundetjenester for å sikre at brukerne får den beste spillopplevelsen. Alle kundestøttekanalene er tilgjengelige 24/7. Svar på forespørsler tar vanligvis omtrent 24 timer, avhengig av en rekke faktorer som kanaloverbelastning, bostedsland og kontaktkanal som brukes. De viktigste kundestøttekanalene er:  

 • E-post – support@10bet.com
 • Telefon - +35924925973, +35314372476, +35627780155
 • Live chat – tilgjengelig etter pålogging

Kundestøtterepresentantene er ganske profesjonelle mens de svarer på spørsmål. De gir nøyaktig tilbakemelding på de enkleste vilkårene for å hjelpe til med å løse spillerens problemer på kortest mulig tid. De er også ganske vennlige, noe som maler et klart bilde av hvordan de bryr seg om kundene sine.

Regnskap

Å registrere seg for en konto hos 10bet er en ganske enkel prosess. Hele prosessen kan ta bare noen få minutter hvis alt er gjort riktig. Før du starter registreringsprosessen, bør spillere bekrefte sin kvalifikasjonsstatus. Spillere fra land som ikke er kvalifisert for å satse på siden bør ikke kaste bort tiden sin på å opprette en konto.  

Krav

For å registrere seg for en konto, må spilleren være 18 år eller eldre. Spilleren må også ha en gyldig e-postadresse. For å plassere spill etter registrering, må spilleren også sette inn penger på kontoen.  

Hvordan sette opp en konto hos 10bet

For å starte registreringsprosessen, må spilleren besøke den offisielle 10bet-nettsiden. Deretter kan spilleren klikke på "bli med"-knappen øverst til høyre på hjemmesiden på nettstedet. Siden vil åpne et registreringsskjema som spilleren må fylle ut før han fortsetter. Noe av informasjonen som kreves inkluderer navn, e-postadresse og fødselsdato. Spilleren må også velge et tilgjengelig brukernavn og foretrukket passord.

Før de fullfører registreringsprosessen, kan spillere velge hvordan kontoen deres skal vise oddsene. De tre tilgjengelige alternativene er desimal, brøk og amerikansk. Etter det må spilleren skrive om sikkerhetskoden som er angitt på siden og godta vilkårene og betingelsene. 

Spilleren kan deretter klikke på "opprett konto" for å fullføre prosessen. Til slutt sendes en bekreftelses-e-post med en lenke til spilleren. Spilleren må åpne e-posten og klikke på lenken for å fullføre registreringsprosessen.

Sikkerhet

Nettkriminalitet har blitt ganske vanlig, og påvirker nesten alle bransjer, inkludert online gamblingindustrien. Det har resultert i at mange spillere har lav selvtillit når de setter inn eller tar ut penger til og fra en spillekonto. Det er imidlertid ikke tilfelle for 10bet-medlemmer, takket være alle sikkerhetsfunksjonene satt av selskapet.  

Sikkerhetsegenskaper

 • Siste krypteringsteknologi: 10bet bruker den beste tilgjengelige datakrypteringsteknologien og oppdaterer den regelmessig for å ligge i forkant av enhver potensiell trussel. Kryptering sikrer at svindlere og hackere ikke får tilgang til kompromitterende informasjon.  

 • Rask hjelp: 10bet tilbyr også rask kundeservice, noe som kommer godt med for nye spillere. De raske svarene fra kunderepresentanter minimerer sjansene for at spillere gjør feil som kan kompromittere pengene eller personlig informasjon.  

 • Transparent revisjon: 10bet gjennomgår transparent revisjon, vanligvis utført av et uavhengig revisjonsfirma. Tilsynene garanterer aktørene at selskapet er til å stole på.

 

Som nevnt ovenfor er alle bankprosesser kryptert for å eliminere sjansene for avlytting. Bankkanalene som er tilgjengelige på nettstedet er også alle pålitelige og anerkjente. Alt dette bidrar til å beskytte brukeren mot å bli svindlet.

Brukere bør også anstrenge seg for å minimere ytterligere eller eliminere sjansene for å bli svindlet. Slike inkluderer å unngå banktjenester mens du er koblet til offentlig Wi-Fi og har sterke passord.

Ved mistanke bør spillere være på utkikk etter merkelige aktiviteter på kontoene deres.

Tips Og Triks

Det er tips og triks som spillere kan bruke på 10bet for å forbedre spillopplevelsen. De viktigste gjelder først og fremst bonuser og andre kampanjer. 

Bonuser

For eksempel er velkomstbonusen bare 50 % av det første innskuddet, begrenset til €50. Spillere kan imidlertid ikke få tilgang til bonusen uten å bruke koden "PLAY50." Noen av bonustilbudene annonseres vanligvis heller ikke åpent. Spillere bør dermed gå ut av deres måte å se etter tilgjengelige bonustilbud og dra nytte av dem.

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på 10bets nyhetsbrev kan tippere motta alle de siste oppdateringene angående kampanjer og tilbud. Tilbudene kan inkludere bonuser og gratisspill. Nyhetsbrevene inneholder vanligvis statistikk over ukens store begivenheter, som spillere kan bruke til å ta informerte spillbeslutninger.

Spillstrategi

Å finne den rette spillstrategien er et annet triks som de fleste elitespillere vanligvis bruker for å forbedre vinnersjansene sine. Det gjelder spesielt kombinasjonen av innsatser og innsatsbeløp. Gode strategier kan også hjelpe en spiller til å holde kontroll over sine innsatshandlinger.

eSport odds og betting

Et annet topptips er å dra nytte av eSport-odds. De har gode odds, noe som betyr at spillere får høyere utbetalinger hvis de vinner innsatsene sine. eSport er også mye moro å følge, og gir spillerne intet mindre enn det beste fra spillverdenen.

Spillere bør unngå å satse basert på følelser. Det er fordi følelser sannsynligvis vil påvirke deres spillavgjørelser negativt. Spill basert på følelser kan også ha negative mentale effekter, spesielt hvis innsatsene ikke fungerer for spilleren. På samme måte bør spillere også unngå å satse når de ikke er i sin beste mentale kapasitet, for eksempel når de er fulle eller stresset.

Når du skal plassere innsatser

Et annet triks som en spiller kan bruke, er å vente på de beste mulighetene for å plassere innsatser. Spillodds endres vanligvis avhengig av endringer i en hvilken som helst faktor som kan påvirke utfallet av spillene. For eksempel kan nyheter om en skadet spiller føre til at hans lags odds faller betraktelig. Derfor er det en spillers strategi som skal bestemme riktig tidspunkt for å satse.

Faq

Er 10bet et pålitelig selskap?

10bet er blant de mest pålitelige spillselskapene. Den har vært i drift siden 2003 og har for tiden over en million aktive brukere som stoler på den. Selskapet er også fullt lisensiert av Gambling Commission og regulert av Malta Gaming Authority. De mange positive anmeldelsene som 10bet-brukere har lagt ut gjennom de mange årene den har vært i drift, er også med på å indikere påliteligheten.

Tilbyr 10bet eSports-spill?

10bet tilbyr et godt utvalg av eSport-spill. Antall tilgjengelige eSports-spill er for øyeblikket ikke så høyt som de fleste spillere ønsker, men det dekker mange populære eSport-ligaer og -turneringer.

Tillater 10bet internasjonale brukere å satse?

10bet tillater spillere fra mange forskjellige land å åpne kontoer og sette innsatser. Imidlertid er det flere land der spillere ikke har lov til å bruke 10bet. Et raskt besøk på den offisielle siden kan hjelpe en spiller med å finne ut om hans geografiske plassering og nasjonalitet vil tillate ham å åpne en konto hos 10bet.

Hvor mye koster det å sette inn eller ta ut penger?

Å gjøre innskudd eller uttak på 10bet er gratis uavhengig av metoden eller kanalen som brukes. Imidlertid kan brukere pådra seg noen kostnader for valutakonvertering. Minste innskuddsbeløp er €10, og maksimalt uttaksbeløp er €50000.

Hva tilbyr ti-klubben?

The Ten Club refererer til et spesielt medlemskap som er reservert kun for elitebetterne til 10bet. Fordelene inkluderer skreddersydde avtaler, en personlig kontoadministrator, invitasjoner til VIP-arrangementer, raskere kundeservice, raskere uttaksbehandling, myke rollover-krav og mange flere.

Når kan spillere finne 10bet bonuser?

Det er flere tilfeller der spillere kan bli tildelt bonuser. Den første bonusen tildeles når en spiller registrerer seg for en 10bet-konto og gjør sitt første innskudd på minimum €15. Andre belønninger inkluderer påfølgende innskuddsbonuser, helgebonuser og henvisningsbonuser.

Er 10bet et godt valg for nybegynnere?

10bet er et utmerket valg for nybegynnere. Det er fordi brukergrensesnittet er ganske intuitivt, uten altfor kompliserte navigasjonsmønstre. Spillemarkedene presenteres også på en måte som gjør spillprosessen enkel og morsom.

Kan spillere satse på live-spill?

10bet tilbyr livespill på nesten alle de store sportene, inkludert eSport. Det betyr at spillere kan følge opp favorittspillene sine en stund før de satser, slik at de kan ta bedre spillbeslutninger. I tillegg til pengelinjer, tilbyr selskapet også en rekke rekvisitter.

Hva er kravene til bonusutrulling?

Omsetningskravene varierer avhengig av bonusen som tildeles. Den enkle måten å finne ut de spesielle kravene til en spesifikk bonustype er ved å sjekke kampanjesiden på
10bet nettsted.

Er det mulig å ta ut penger på 10bet?

10bet tilbyr spillere muligheten til å ta ut når som helst. Utbetalingsfunksjonen lar spillere ta tidlige utbetalinger på innsatsene de har plassert i stedet for å vente til innsatsbegivenhetene er avgjort.

Er det mulig å slette en 10bet-konto?

Enhver spiller som bestemmer seg for å slette kontoen sin uansett grunn, kan gjøre det når som helst. For å gjøre det, må spilleren sende en e-post som ber om å slette kontoen sin til csd@support10bet.co.uk.

Total score7.8

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2003
BonuserBonuser (5)
BonuskoderGratisspillInnskuddsbonus
Matchbonus
Velkomstbonus
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (16)
Credit Cards
Debit Card
EcoPayz
FastPay
MasterCardNetellerPayPalPaysafe Card
Prepaid Cards
Skrill
Swish
TrustlyVisa
Visa Debit
Visa Delta
Visa Electron
LandLand (9)
Bahrain
De forente arabiske emirater
Irland
Kuwait
Oman
Qatar
Saudi-Arabia
StorbritanniaSverige
LisenserLisenser (3)
Malta Gaming Authority
Swedish Gambling Authority
UK Gambling Commission
ProgramvareProgramvare (13)
2 By 2 Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Big Time Gaming
Genesis Gaming
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Playson
Quickspin
Rabcat
iSoftBet
SpillSpill (44)
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Badminton
Baseball
Basketball
Biathlon
Blackjack
Boksing
CS:GO
Casino Holdem
Cricket
Cycling
Dart
Dota 2E-sport
Eurovision
Floorball
Football Betting
Formula 1
Fotball
Futsal
Golf
Greyhounds
Hesteveddeløp
Ice Hockey
Keno
King of GloryLeague of Legends
Live Progressive Baccarat
MMA
Motorsports
Oddstipping
Politikk
Rulett
Skrapelodd
Snooker
Spilleautomater
Sport
StarCraft 2
Table Tennis
Tennis
UFC
Virtual Sports
SpråkSpråk (3)
arabisk
engelsk
svensk