Øyeblikkelig uttak

En bookmaker for øyeblikkelig uttak er en som lar spillere ta ut gevinstene sine og betale ut innen 24 timer. Tiden det tar avhenger mye av casino- eller esports-bettingsiden som brukes og landet spilleren er basert i. For øyeblikket er det bare noen få online eSport-bettingsider som vil tillate umiddelbare uttak i USA og Australia.

For å finne det rette nettstedet for øyeblikkelig uttak, anbefales det at brukere tar seg tid til å gjøre sin due diligence. Å lese brukeranmeldelser vil gi en klar ide om hvor raskt hvert nettsted betaler ut. Det er ikke alltid mulig å se effektiviteten av uttaksprosessen bare ut fra tidsskalaene fra nettstedet.

Noen vil love umiddelbar uttak innen 24 timer, men det kan ta lengre tid enn det. Noen vil kanskje si 72 timer, men det kan være øyeblikkelig. Det påvirkes også av hvilken type overføringsmetode spilleren bruker. Noen ganger er den eneste måten å virkelig vite det på å teste det ut.

Online esports-tipping har blitt ekstremt populært, og det er derfor det er så viktig for spillere å forsikre seg om at de bruker riktig side – en som vil behandle transaksjonene deres raskt og effektivt.

Section icon
Beste eSport-bettingsider for øyeblikkelig uttak 2021

Beste eSport-bettingsider for øyeblikkelig uttak 2021

Øyeblikkelig uttak er tilgjengelig fra en rekke av de beste esports-bettingsidene.

 • 1xBetDen raskeste metoden for uttak er Bitcoin, hvor transaksjoner kan gjennomføres innen 15 minutter.

 • Betfair er en toppside med et Fast Funds-alternativ hvor penger kan sendes til en bankkonto i løpet av sekunder. Dette fungerer for kunder som har et Visa-debetkort eller et forhåndsbetalt kort.

 • Paddy Power har tilbudt umiddelbare uttak siden 2019. Igjen er det for kunder som bruker Visa Debet eller forhåndsbetalt kort.

 • Ladbrokes tilbyr alternativet Fast Funds for Visa Debit-brukere, men bruker ikke ordet "instant". Prosessen vil fortsatt fungere innen noen få timer.

 • Korall tilbyr raske midler-uttak med et maksimumsbeløp på £2000 og statens midler bør mottas innen fire timer.

 • William Hill har et visum direct-system for en uttaksbehandling på fire timer.

 • BetwayDet raske alternativet er et uttak til en nettlommebok, hvor det kan ta opptil 24 timer å vises på kontoen.

 • Bet365 har instant visa-debiteringsalternativet med et mye høyere maksimumsbeløp enn for andre metoder.

 • Rivarly er et nettsted der det raskeste alternativet er en ewallet som Skrill og det tar opptil 24 timer.

 • 22Sats tilbyr også raske ewallet-alternativer for uttak innen 24 timer.

Beste eSport-bettingsider for øyeblikkelig uttak 2021
Hvorfor bruker noen bookmakere så lang tid på å betale ut?

Hvorfor bruker noen bookmakere så lang tid på å betale ut?

Noen eSports bettingsider vil ikke ha noen som håndterer uttak døgnet rundt, og hvis de ikke gjør det bør dette være et rødt flagg for kunden, tross alt tar de gjerne penger hele døgnet. De bør være i stand til å behandle uttaksforespørsler umiddelbart.

I noen tilfeller kan det hende at kunden ikke har gått gjennom den riktige bekreftelsesprosessen, og hvis disse trinnene fortsatt er utestående, vil nettstedet kanskje få mer informasjon før uttaksforespørselen behandles. Eksempler på ID som de måtte trenge inkluderer pass, førerkort og adressebevis. Det er lurt å sørge for at disse trinnene gjennomføres så tidlig som mulig, slik at det ikke er ventetid når et uttak er nødvendig.

Kunden bør også være veldig forsiktig med ethvert nettsted som tar mer enn en dag å behandle en uttaksforespørsel. Noen av dem utsetter betalinger for å prøve å oppmuntre spillere til å fortsette å satse med gevinstene i stedet for å overføre dem til en ekstern konto. Det er ingen god grunn til at et nettsted skal ta mer enn en dag å betale ut, så når en spiller møter et nettsted som gjør det, bør de bare tømme kontoen og finne en annen side.

Hvorfor bruker noen bookmakere så lang tid på å betale ut?
Kan du ta ut et hvilket som helst beløp fra en bettingside?

Kan du ta ut et hvilket som helst beløp fra en bettingside?

Det er noen nettsteder som kan sette en grense på beløpet som brukeren kan ta ut til enhver tid. Det er lurt å sjekke dette på forhånd før du begynner å bruke siden. For eksempel, hvis det er en uttaksgrense på £50, men brukeren har £100, betyr det flere uttak for å kunne få til sine egne penger.

Å sørge for at de har de raskeste uttaksmetodene er en god idé for alle som bruker en eSports-bettingside. Det er to elementer for hastigheten på et uttak. Den første er tiden det tar for nettstedet å behandle forespørselen. Den andre er tiden det tar for den valgte uttaksmetoden å behandle forespørselen på slutten.

En eWallet anses å være en av de raskeste alternativene, og PayPal faller inn i denne kategorien, men er egentlig bare tilgjengelig i Storbritannia og Europa. Det er for øyeblikket ikke noe eWallet-system i USA. Det neste raskeste systemet er eTransfer. Dette er en forbindelse mellom selgeren og brukerens bankkonto. Innskudd og uttak er raske og de faktiske bankkontoopplysningene blir aldri avslørt for selgeren.

Kan du ta ut et hvilket som helst beløp fra en bettingside?
Fordeler og ulemper med bookmakere med utbetaling på 24 timer

Fordeler og ulemper med bookmakere med utbetaling på 24 timer

Det er noen fordeler og ulemper ved å bruke esport-bettingsider med øyeblikkelig uttak. På plussiden:

 • En rask utbetaling på 24 timer betyr at brukeren vil kunne få tilgang til sine egne penger mye raskere. Dette vil da gi dem flere muligheter for videre spilling på den siden eller på en annen side.

 • Det viser at nettsiden for esport-betting har et sterkt fokus på kundeservice, fremfor å prøve å holde på kundens penger så lenge som mulig.

 • Med så mange metoder for å ta ut penger fra esport-bettingsider, er det garantert en rask metode som vil passe nesten alle kunder, så ingen skal måtte vente lenger enn 24 timer på pengene sine.

 • Raske transaksjoner betyr at pengene bruker mindre tid på siden og det er færre fristelser til å sette spontane spill.

På den annen side er det knapt noen ulemper med en 24-timers uttaksside, selv om brukere kanskje vil vurdere at det kanskje ikke er det viktigste med tjenesten deres. Noen brukere foretrekker kanskje å ha god kundeservice eller et bredt spekter av e-sport å satse på.

Fordeler og ulemper med bookmakere med utbetaling på 24 timer